Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Sana özel pm atarak Party nerede olacak diye sorardım.Falcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana özel pm atarak Party nerede olacak diye sorardım.Falcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
Sen cok gicik bi adamsin harbiden herseyin altindan sen cikiyorsun .Tartışmaya girip bir ceza daha almak istemediğim için editliyorum.Şu 5 gün sakin kalayım
Recep Yıldırım teknik direktör olsun isterimFalcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
AlkislarimFalcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
Öyle bi topcuyu alamadılar diye istifa etmez, başka sebeplerden dolayı istifa ederse yönetim net düşer. Zaten hocamızın sırtına binmiş prim yapıyorlar.Falcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
Birisi suraya bir 'olacagi yok ama insan bekliyor iste' amcanin fotografini biraksin ya. Tam Falcao'luk.
Falcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
tudor rüyadan uyanırFalcao gelmez terim ıstıfa ederse tepkınız ne olur rtşlar
Senerden pek ümitli değilim linnes de yabancı sınırı yüzünden gidecek para edecek adam satalım linnes i para ederken bu sene belhanda ile beraber yoksa seneye çok uzulecegizsağ bekte 3 tane oyuncu var ya
Guzel olmus ama sanki bu degildi be, soyle gunesin batiminda, tarla falan vardi etrafda. Benmi yaniliyorum
Tıvorlu abi candır ya idare etGuzel olmus ama sanki bu degildi be, soyle gunesin batiminda, tarla falan vardi etrafda. Benmi yaniliyorum![]()
Engelle geç bak ben seni engelliyorum hadiSen cok gicik bi adamsin harbiden herseyin altindan sen cikiyorsun .
3 gundur senı stalklamıyorum yıgıt degısık seyler yazdın mı twıtterdan bakayım mı