Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pl ve rusyadan sonra seria da özetleri youtubea koymuş hem de ingilizce

bizimkiler yapamaz çünkü burası türkiye burda şartlar böyle kabul edeceğiz

Ya arkadaş delirmemek elde değil...geçen sene iki forvet alacagiz dedi eren ile şampiyonlar ligi ne gittik..Sonra devre arası alan için çin e gitti üstüne alamadan dönüp efsane hava alanı konuşmasını yaptı ve diagne kazığını yedik.. Bu sene falcao olayında gidip adamla foto çekilip,yüzde 99 bitti dedi adam hala ortada yok..
Ve bu adam hicbir şey olmamış gibi gidecek şampiyonlar ligi kura çekimini bizi temsilen izleyip,güzel güzel sırıtacak..
Ne güzel iş ya...

Düsünün ki bir futbolcu cimbombom yaziyor
Bir takimin yöneticisi ile sarmas dolas resimler internete düsüyor
Bütün yardimci antrenörler karsilikli futbolcuyu takip ediyor
Futbolcu sari kirmizili bayraklar paylasiyor
Takimin 2ci baskani 99% diyor ve bu transfer 53 gün de bitmiyor

REZALET

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar futbolcu satmasını beceremeyip Luyindama şampiyonlar liginde oynayamazsa REZALET KELİMESİ HAFİF KALIR

Yıllardır hiç biryerde dikiş tutturamamış 33 yaşındaki ,Rennes'in serbest bıraktığı Ben Arfa'yı beğenmeyenler yüzünden forum kalitesizleşiyormuş.Adama sormazlarmı en son Ben Arfa'yı ne zaman izledim diye?
Ben Arfa'yı beğenecek,kıskanacak kadar kaliteliyse forum, sizin olsun.

4 ay önce izledik psgye karşı kupa finalinde

Yine bir transfer dönemi ve yine yeni yeniden forvet transferini son günlere bırakıyoruz.☺️

Hoca Falcao olmazsa b c planlarına bakıcağız demedi mi? Perşembe görüşülüpte transfer yatarsa iki günde nasıl b planına yönelinecek? Salim hikaye anlatıyor,bugün kap gelmezse transfer %90 yattı demektir.

Benim anlamadigim, Falcaonun gelecigini istiyorsa bu yonetim ve hala ugrasiyorsa, Diagne ne olacak? Diyelim ki Falcao bir kac gun icinde geldi...
Kalsin iste gecen sene Antalya macinda Donk Maicon forvet hatti yapmistik .Bu sefer baktin Gol atamiyon Mecbur Diagne Falcao oynayacaksin .Bu saatyen sonrada eksi meksi beni ilgilendirmiyor eksiyede bi care bulsunlar

Bugün olay netleşir.

Hoca dün ağzından kaçırdı hatırlarsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt