Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abv topunuzun istifa edip s.gidin artik rezil herifler. Verem bizi verem işbilmez mahluklar.

Hoca da bir kez olsun ağzını açıp bir şey demedi. Madem Galatasaray menfaatleri ön planda; diyeceksin ben bunları istiyorum, kaynağı yaratmak yönetimin işi diye.
Hoca aslında diagne olayına falan baya kızmış belli.Orta saha-stoper de istiyor da forvetsiz başladığı sezonda bir şey demedi şimdi hiç demez

Geçmiş olsun transfer %90 yattı,bu akşam bir açıklama bekliyorum.Yönetim önümüzdeki salı günü olağan üstü seçim kararı alır.Milli arada bu iş bilmez vasıfsızlardan kurtulucaz.

Muhabirleri ilk defa takdir ettim. Olumlu da yazsalar olumsuz da yazsalar küfür yiyorlar. Keşke en başından beri hep böyle sessiz kalsalardı. KAP gelince zaten herkes kaptan okur haberi..

Muric transferinde bu yönetimden bir şey olmayacagi belliydi adam gelmek için herşeyi yaptı bu transfer komitesinden bir şey olmaz sektirun gidin akşam akşam kizdiriyorlar bizi
Dogru tespit tamam rize baskani fb li felan da sende rizelisin cevren var oyuncu seni isterken bitiremiyorsun oradan belliydi dediğin gibi..

Şaka maka gelmedi KAP ya...

Cuma'ya bile bitireceğin transferin KAP açıklamasını bugün verebilirsin sonuçta...Demekki bu transfer olmuyor aga...KAP dediğin nedir ki hemen açıklama sonrası transfer sonlanıcak diye bi kaide yok 2-3 gün sonra net halini açıklayabilirsin netice de...o kadar olumsuz yani santrafor transferinin gidişatı ben böyle anlıyorum...
Bence de olmadı bu transfer de aman bi de bitmemiş transfere kap gelmesin zaten fotograf olayıyla yeterince rezil olduk bi de kap tan sonra alamazlarsa fena olur hiç gerek yok bitmeyen transferi kapa bildirmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt