Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma Emre Mor, Seri ve Nzonzi’nin opsiyonları geliyor ve gülmekten kendimi alıkoyamıyorum arkadaşlar.
Gelecek seneki hedefimiz Linnes’i 3 milyon euro’ya satıp bu oyuncuların bonservisini almak :)

Falcao gelse dahi cl liginde 6 mac yapilacak stoperler her mac 90 dakka oynucak falcao her mac 90 dakka oynucak o maclarin oncesi ve sonrasinda muhtemel puan kayiplari olucak

Sezon basi.puanlari toplayip orda kaybetmek lazimdi biz sezon basind dagittik puanlari rakip haftada 1 mac icin full konsantre olucak bu sartlar altinda.fatih.hocam.sampiyon olursa

Floryaya anitini dikelim

Aklıma Emre Mor, Seri ve Nzonzi’nin opsiyonları geliyor ve gülmekten kendimi alıkoyamıyorum arkadaşlar.
Gelecek seneki hedefimiz Linnes’i 3 milyon euro’ya satıp bu oyuncuların bonservisini almak :)
En çok Gol Atan Yabancı Oyuncu Ünvanı Elinde Olan Oyuncumuzu Satamayanlar,Oynatılmayan Linnesi mi satacak :LOL::ROFLMAO:

haha ulaaaa son topa kaldim tam galatasaray kalmisti gittigimiz gruba bakin

Group F
Juventus
Tottenham
Leverkusen
Galatasaray

Ne desek boş bir yıldır ülke disindan forvet alamayan bir yönetim var 6 ay çalıştılar kasimpasadan cagne yi 13 milyon Euro'ya aldılar birde bitik mitroglunu aldık şimdi de 2 aydır falcao ile ugrasiyoruz sizin scout ekibinizide kutluyorum sizi de yönetim olarak şampiyonluk kutlaması bile yavan gecti bu sene nasıl bir yonetim var banegayi almaya gitti Fernando yu da kaybettik geçen sene seni sampiyonluguna en çok katkısı olan onyekuru ona da sahip cikamadin millet küme dusecek takımından oyuncu satıyor sen gol kralını satamadin şampiyonlar ligi kartını avantajini kullanamiyorsun gidersiniz geçen sene olduğu gibi şampiyonlar ligi kurasına pişmiş kelle gibi gulersiniz kimse Galatasaray'dan büyük değil bunu unutmayın ...

Abdurrahim'in maçtan sonra kaçmasından belliydi zaten...galip gelsek fazla üzerine gidilmez havada laflar eder yırtardı nasılsa taraftar memnun diye...

ama hem mağlubiyet hem Falcao durumunun negatif durumunu göğüslemek onun bünyesine uygun değil...ikisi için laf ebeliği yapamazdı...o yüzden de kaçtı...en azından Falcao'nun durumu iyi sonuçlanmış olsaydı mağlubiyete karşı kalkan olarak kullanırdı...lan bunlar az hokkabaz değiller taraftarın neye üzüleceğini kızacağını mutlu olacağını bilmezlermi ...
Biz Mağlub olmadık.

Şuan taraftarı oyalıyolar resmen.Ben size söyleyeyim 2 eylüle kadar hicbir gelisme olmaz.Son dakika yedek bi santrofor acıklarız.Hayır sorun bonservis olsa ya masadan kalkarsın yada verir bitirirsin.Sonuna kadar bekleyince alın sizin olsun mu dicek adamlar.

Şuan taraftarı oyalıyolar resmen.Ben size söyleyeyim 2 eylüle kadar hicbir gelisme olmaz.Son dakika yedek bi santrofor acıklarız.Hayır sorun bonservis olsa ya masadan kalkarsın yada verir bitirirsin.Sonuna kadar bekleyince alın sizin olsun mu dicek adamlar.
Bence Bizim Gerizekalılar tam olarak onu bekliyor.Falcaonun maaşı yüksek Monaco bize son gün mecbur bonservissiz verecek diyorlar.Ancak Unuttukları bir şey var Monaconun Sahibi Rus İsterse Falcao'nun parasını verir yine de bırakmaz.

çok pis kura çekeceğiz gibi bi his var içimde asıl o zaman yanarız 0 çekip dönmeyiz inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt