Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komikmi bu simdi?

E6661BDE-7784-4477-A6F8-6A2265092946.webp

‚kOmiKmi bU siMDi??!!‘

Bir soru:

Terim zaten bir gun gorevden cekilecek, terimden sonra yerli mi veya yabanci teknik adam tercih edersiniz?

ve nedenleri.
O zaman Türkiye'de ki ve kulübün yapısına ve ortamına bağlı.

Bugünkü gibi olursa Fatih Terim'i klonlamak gerekir.

Aksi taktirde fener veya bjk ın nasıl at koşturduğunu izlersin. Arada sırada bizde şampiyon oluruz ama tabiki de.

He alman disiplini he 3.hafta gençler deplasmanından sağ çıkmayınca hakemlerle bizim ırzımıza geçtikten sonra üstelik böyle bir medya ile tak kovulur Görürüm ben disiplininizi sonra jupp heynkes gibi hocayı geri çağırırız. Bazı arkadaşlar hala anlamıyor şampiyon olamadan CLye gidemeyeceğimizi Türkiyede otoriter bir teknik direktörünüz yoksa ya da klüp efsanesi bir yabancı hocanız bu ligde başarmanız imkansız Getir bakim tedescoyu nagelsman ı 5. hafta nasıl kovuluyorlar

Abdürrahim Albayrak duygusal bir insan. Bu yapısı öncesini, sonrasını düşünememesine; ihtimalleri görmezden gelmesine yol açıyor muhtemelen. Bu yüzden olumlu gelişmeler olduğunda abartıyor, Monaco ile kardeş kulüp oluyor. Pato'ya teşekkürler ediyor. Bilmiyorum gerçekten mi bu kadar saf ama büyük kulüplerin planları olmalı. Sezon planlaması yapıp ona göre hareket etmeli. Fatih Terim'in son basın toplantısında orta saha ve savunma vurgusu vardı. Sanki istediği oyuncularla ilgilenmiyorlar. Falcao'yu da anladığım kadarıyla yönetim hocaya teklif etti. Bu teknik ekip, yönetim kopukluğuyla bu plansızlıkla 1 olur 2 olur 3.ü de gümlersin.

Bir soru:

Terim zaten bir gun gorevden cekilecek, terimden sonra yerli mi veya yabanci teknik adam tercih edersiniz?

ve nedenleri.

yerli yok. avcı olabilirdi ama onunla da sürtüşme yaşadık ve beşiktaş'a gitti. ki o da ne derece kaldırabilirdi tartışılır.

diğer isimler arasında da camia ile bağı olan kimse yok.

aslında bir eski oyuncumuz bu işin altından kalkabilirdi ama o da ülkeye giremez şu anda.

o yüzden yabancıya gideceğiz terim sonrası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt