Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref buraya gelsin. Okuyorsan reis. Gel burda yaz bari. İnsanlar bekliyor. Biraz enerji ver. Ekşi ye yazmışsın. Buraya da yaz baride. 2 gün daha son kursunumuz olsun. Yoksa alev almaz bu kez cehennem olur bu 1 hafta.

Yeri burası değil ama sormam lazım, kendi attığım resimleri forumda nasıl aratabilirim? Twitter'da bi duyumcuyu üzğcem de

Bu saatten sonra yazacak duyumcular kaybetmez iyi bilin. Gelmezse kimse yönetim küfrü yer. Duyumcu aradan sıyrılır.
Gelir ise itibar kazanır. O yüzden kazan kazan bu saatten sonra.

Bu saatten sonra yazacak duyumcular kaybetmez iyi bilin. Gelmezse kimse yönetim küfrü yer. Duyumcu aradan sıyrılır.
Gelir ise itibar kazanır. O yüzden kazan kazan bu saatten sonra.

Son günlerde alternatifler azalıyor ve vakit kalmıyor bu yüzden duyum tutma ihtimali yüksek zaten özgür de kış transferinin son 2 günü efsane olmuştu hatırlarsanız..

4 gün kaldı lan şaka maka 6 Temmuzdan beri bu rezaleti yaşıyoruz gelirse bile zerre mutluluk olmayacak kusma noktasına geldim.

Falcao geliyor beyler. Kolombiya milli takımında sakatlığı nedeni gösterilerek alınmamış dostluk maçına.

Özgür Ayten keşke o çizgini hiç bozmasaydın , gene bilgi konusunda söyledikleri çıkmıştı şu ana kadar. Ama yanlış tavırlar içine girdin

kimse durduk yere cizgisini bozmaz durduk yerede küfür etmez özgürün durumda tam olarak böyle oldu gören gördü bilen bildi

kasıtlı olarak tahrik edenler elini kolunu sallayarak hala buralarda dolanıyor özgür süresiz ban yedi

ülkenin adaletine benzedi biraz durumlar bende olsam şahsen bilgim olsa bilgi vermem önce saygı lazım.

Yarın akşam olumlu olumsuz bir şeyler ortaya çıkar.
Eğer çıkmazsa bu yönetimi orada tutan taraftar kendinden utanmalı. Hemen gs lisesi önüne gidip yönetime el koyun demek lazım liseye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt