Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse durduk yere cizgisini bozmaz durduk yerede küfür etmez özgürün durumda tam olarak böyle oldu gören gördü bilen bildi

kasıtlı olarak tahrik edenler elini kolunu sallayarak hala buralarda dolanıyor özgür süresiz ban yedi

ülkenin adaletine benzedi biraz durumlar bende olsam şahsen bilgim olsa bilgi vermem önce saygı lazım.

bu konuları eleştirmeyelim , geçti gitti.

konuyu açtığıma pişman olmak istemiyorum , büyümeye müsait bir konu.

ama son bir senede en net bilgiyi kendisinden alıyorduk

banega gelmeyecek falan demişti , instası var mı sizde

Bende yok.. Banega gelmeyecek olayının aslını aydın iyi biliyor özelden gelecek ama forumlarda olumsuz yazalım fb salça olacak gibi bir muhabbet dönmüş..
Ayrıca bir süre önce Falcao bitti haberi almıştım özgürden bir arkadaş aracılığıyla o duyum da patladı. Özgüre de zerre laf söylemiyorum bu Falcao işinde yönetim dahil herkes patladı

bu konuları eleştirmeyelim , geçti gitti.

konuyu açtığıma pişman olmak istemiyorum , büyümeye müsait bir konu.

ama son bir senede en net bilgiyi kendisinden alıyorduk

aslında bizleri geren ne fener ne duyumcular ne başkası oldu bizzat yönetim oldu ve konusmamaları oldu haziran ayından beri tek kelime etmediler

ve bu yüzden taraftar bölündü gerildi,lige berbat basladık 6 puan gitti,hoca sinirli morali bozuk

yani konuşacak cok sey varda simdilik bekliyecez aynen hoca gibi .

Bende yok.. Banega gelmeyecek olayının aslını aydın iyi biliyor özelden gelecek ama forumlarda olumsuz yazalım fb salça olacak gibi bir muhabbet dönmüş..
Ayrıca bir süre önce Falcao bitti haberi almıştım özgürden bir arkadaş aracılığıyla o duyum da patladı. Özgüre de zerre laf söylemiyorum bu Falcao işinde yönetim dahil herkes patladı

koskoca transfer piyasası gscden cıkan duyumla değişmezdi bence isabetsiz bir hareket bence ama

aslında bizleri geren ne fener ne duyumcular ne başkası oldu bizzat yönetim oldu ve konusmamaları oldu haziran ayından beri tek kelime etmediler

ve bu yüzden taraftar bölündü gerildi,lige berbat basladık 6 puan gitti,hoca sinirli morali bozuk

yani konuşacak cok sey varda simdilik bekliyecez aynen hoca gibi .

yönetim iletişim konusunda gerçekten başarısız. aslında olumlu olan hareketleri olumsuz hale getiriyorlar , inanamıyorum bazı şeylere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt