Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime en çok neden kızıyorum biliyor musunuz? Ulan transfer görüşmelerini gizli tutamamışsınız bırakın da alıp geleyim yüzde 99 hayırlısı sence vsvs kucak kucağa resimler bir yatak resimleri çıkmadı ulan bari TARAFTARLA SİZ DALGA GEÇİYOSUNUZ BARİ DUYUMCULARIN OYUNCAĞI ETMEYİN AÇIK AÇIK NE VARSA ANLATIN ANLIK DA DUYUMCU İBNELERİ AÇ KALSIN

Falcao ya yer açmak için Mitroglou nu da gönderdiler.

Buna rağmen Falcao yu alamazlar ve Diagne ye kalırsak yönetim topa tutulur ve en kısa sürede seçim olmalı diye düşünüyorum.

Finansal açıdan istediği kadar kulübü kar a geçirsinler. Bir yönetim transferde bu kadar beceriksiz vizyonsuz olamaz olmamalı.

Hocanın da sağlıklı çalışması için forvet alınmaz da şampiyonlar ligi ve lig giderse derhal gitmeliler.

Madem herkes Özgür Ayteni merak ediyor niye cezası kalkmıyor ki
Sonuçta adamın ha cezasını kaldırmışsınız ha söylediklerini buraya taşımışsınız değişen bir şey var mı

Falcao sakat filan degil. Adam milli takıma giderse gelebilir mi sizce. Çıkar açıklama yapar bu sene sonuna kadar kulupteyim diye. Adam milli takıma giderse ne ara gelecek imza atacsk. Kolombiya kim ile oynuyor brasilya 6 Eylül'de Miami de. Bu adam oraya milli takıma 1-2 Eylül gibi gitmesi gerekir.

Ulan birtek bende mi bu hafta yenildigimiz icin kötu geciyor? Resmen morelim bozuk bide ustune transfer sorunu felan da var..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt