Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dunya kupasında dikkatimi çekmişti ama çapraz bağ sakatlığı fena ya.
Böyle çok dengeli müthiş futbolu bilen bir oyuncu değil ama mevkisinin yeteneklerini sonuna kadar taşıyor
Çok hızlı
Sol ayağı etkili
Çok sert tehlikeli orta kesiyor
Dribling yeteneği var hatta bazen çok ilginç çalımlar atıyor
Bunun yanında hücumda inanılmaz aktif oluyor maç boyunca
Top kapma konusunda hamleleri de etkili sert bir oyuncu

Bunların yanında eksikleri de çok, mesela defansif pozisyon bilgisi çok sıkıntı,oyun görüşü muhteşem değil mesela çok soğukkanlı değil balence dediğimiz olayda eksik adamda biraz

Ama hücum konusunda özellikle bizim takımın yapamadığı şeyleri o kadar iyi yapar ki elimizi çok rahatlatır ...

Madem Belhanda, Mariano, Nagatomo, Donk ve Linnes gözden çıkarıldı yerlerine transfer yapılacak bu son 3 güne mi bırakılır Allah aşkına. Nefret ettim yine transfer döneminde.

Falcoa ile hala uğraşılmasını bir yere kadar anlayabiliyorum... Falcao sonuçta ama başka bir planları yok buna delirmemek elde değil.

Casires derken?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Adam free benim bildiğim. Takımı yok. İyi oyuncu , tam ihtiyacmi bilmiyorum ama bonservis i odemeyeceksen para yoksa alırım. Yedeklerim.

Bu arada James Rodriguez Kolombiya milli takimina sakatlığı nedeni ile cagrilmamis, Kolombiya basını falcao için transfer görüşmeleri olduğu ve hafif ağrısı var diye yazmış.

ulan hepimiz sibel can tarafından hayatı kaydırılmış karahan cagtay gibiyiz

Eğer 11 de 2 mevki veya fazlası değişecekse bugün artık kıpırtı olması lazım kaç gün kaldı şurada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt