Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün müspet gelişmeler olacaktır. Ellerini kollarını sallayarak bu kadar rahat olmaları mümkün değil. Fatih Hoca da en kotu ihtimalle gözümüzü karartip parasını verip alacağız gibisinden konuşmuştu. Falcao mutlaka alınacak ama ne zaman ve ne kadara alınacak o önemli.
Bir diğer konu da diğer mevkilerde ki eksikler.
Buralara ya kiralık olur ya da oyuncu satışı yapabilirsek Mehmet Özcan, Ahmet Gürleyen gibi yerli hamleler olur.
Belhanda'nın yokluğunda Feghouli ortada oynar, kanatlara da Diaby gibi hızlı bir hucumcu kiralanır ki o tip oyuncu eksikliğimizi kapatsın.

Yine önceki yıllardaki gibi olmasında. 1 ay konuşuyoruz. transfer yapılmadan dönem kapanıyor.

günaydın renktaşlar adminlerden ricam şerefi çağırsınlar kuruduk duyum alamıyoruz yetti gariii gurpegide olur

Günaydın Dün Albayrak'ın bugün fransaya gideceği yazılıyordu Ben olumlu gelişmeler olacağını düşünmüyorum umarım yanılırım.

Bugün gideceği haberini radyospor verdi pek güvenilecek bir kaynak değil bence yarın kura çekimi için gidecekler falcao isini de halledemezler..

gece burada fazla takılınca gece rüyamda Falcou'yu gördüm.

Hafta sonu Monaco 'nun lig maçında forma giyiyordu, maçın santrasıyla da kaleciyle karşı karşıya kaldı sol çaprazdan şutu kalecide döndü. Dönen topu aldı bi çaktı auta çıktı. Ama iyi topçu valla klas adam valla ligimizde iş yapar.

Alalım lütfen, rüyama niye giriyor, madem alamayacaksınız.
Madem rüyalarıma girecek kadar umut verdiniz bize Abdurrahim Albayrak versin cebinden parayı alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt