Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.603
- 7.158
- 913
ilk önce oyuncuyla degil kluple görüşülmesi gerekiyordu 5 m euro vermeden falcao biryere gitmeyecek diyor
yeni bir haber degil bu dün paylasiliyordu sanki burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk önce oyuncuyla degil kluple görüşülmesi gerekiyordu 5 m euro vermeden falcao biryere gitmeyecek diyor
gece girilmiş haber işteyeni bir haber degil bu dün paylasiliyordu sanki burda
gece girilmiş haber işte
Ulan Koç burcuyum. Aşırı sabırsız biriyim. Şu ana kadar kafayı kırmadıysam daha da kırmam. Sabretmeyi öğreten Galatasaray'a teşekkür ederim.
Sabır kotam 2 Eylülde doluyor. Bak yemin ederim zor tutuyorum kendimi ana bacı sülale kaymamak için. Şu anda bile sövesim var.
Aha sinirlendim kendi kendime.
O değil de falcao neden Türkçe paylaşım yapmış kardeşi için anlayamadım
ona gelene kadar yöneticiler patladı o yüzden kıstas değilŞeref patlamadı mı? Hala şeref diyorsunuz..
Abi haklı çıkmanı canı gönülden istiyorum. Sadece Sterling vs Mariano/Linnes/Şener ve Bernardo Silva vs Naga/Linnes/Ömer eşleşmeleri kabus gibi duruyor ondan dedim.Cihan kardeşim, Ctiy bize içerde 5 atamaz. Parayla iş olsaydı o Ctiy Avrupa'da kupa alırdı. O işler değerle olmuyor.
33 yasindaki gomiside 6 milyona satmistik araplara.Arap kulübü müyüz de 34 yaşında kontratının bitmesine 1 yıl kalan adam 5 M€ vericez lan dingil? Avrupa kupalarında karşılaşıp mütemadiyen tokadını yediğiniz takımız lan biz. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, CL'de az mı düdükledik lan sizi? Haddinizi bilin terezler. Oyuncu gitmek istiyor, salın ulan çocuğu.