Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Koç burcuyum. Aşırı sabırsız biriyim. Şu ana kadar kafayı kırmadıysam daha da kırmam. Sabretmeyi öğreten Galatasaray'a teşekkür ederim.

Sabır kotam 2 Eylülde doluyor. Bak yemin ederim zor tutuyorum kendimi ana bacı sülale kaymamak için. Şu anda bile sövesim var.
Aha sinirlendim kendi kendime.

Başlık aç destan yazalım, parti kur oy verelim başgaaaann

Arap kulübü müyüz de 34 yaşında kontratının bitmesine 1 yıl kalan adam 5 M€ vericez lan dingil? Avrupa kupalarında karşılaşıp mütemadiyen tokadını yediğiniz takımız lan biz. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, CL'de az mı düdükledik lan sizi? Haddinizi bilin terezler. Oyuncu gitmek istiyor, salın ulan çocuğu.

Cihan kardeşim, Ctiy bize içerde 5 atamaz. Parayla iş olsaydı o Ctiy Avrupa'da kupa alırdı. O işler değerle olmuyor.
Abi haklı çıkmanı canı gönülden istiyorum. Sadece Sterling vs Mariano/Linnes/Şener ve Bernardo Silva vs Naga/Linnes/Ömer eşleşmeleri kabus gibi duruyor ondan dedim.

"Falcao için bir fiyat belirlediler! Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov, Kolombiyalı'nın ancak 9nun için 5m € öderlerse takımdan ayrılacağını söyledi."

Johan Mojica videolarda akıyor ama sakatlığı can sıkıcı arastirmak lazım mariano satılıp nagatomo sağa geçebilir

Menejer ipi ile kuyuya inersen başına bunların gelmesi normal.

Hallederiz abi o iş bizde biz onu bonservissiz size getiririz diyen menejerler şimdi buharlaştı sanırım:))

Bu transfer bu yönetimin yiyebileceği bir halt değilmiş onu anladık.

1. Barca. 2. Real Madrid
M.city. Dortmund
Bayern. Atletico Madrid
Liverpool. Napoli
Juventus. Tottenham
Chelsea. ?
Psg. ?
Zenit. ?

Yüzde 90. 2 tane büyük takim olacak grubda

Zenit
Ajax
L.Moskau
GS

Bizim yönetim bunu hayal ediyordur kesin

Arap kulübü müyüz de 34 yaşında kontratının bitmesine 1 yıl kalan adam 5 M€ vericez lan dingil? Avrupa kupalarında karşılaşıp mütemadiyen tokadını yediğiniz takımız lan biz. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, CL'de az mı düdükledik lan sizi? Haddinizi bilin terezler. Oyuncu gitmek istiyor, salın ulan çocuğu.
33 yasindaki gomiside 6 milyona satmistik araplara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt