- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Hic bir haberi, duyuma inanmayin.
Ahmet bulut, Baskan, Albayrak tan baska gercek durumu bilen yok.
illa bekliyecez
illa bekliyecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 milyona elifi sattılar aldıkları da çok bonservisli değil..Günaydın arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum fenerbahçenin finansal fair play yokmu bunlar nasıl transfer yapıyor.
Falcao Transferinde başka bir sıkıntı var.Sadece Bonservis olsaydı Zorunlu Satın Alma Opsiyonlu kiralık olarak alınırdı Falcao.Monaco Satmak istemiyor Falcao'yu bence.
onlarda bilmiyor hani 3-5 güne netleşirdi hani %99 du???Hic bir haberi, duyuma inanmayin.
illa bekliyecez
Dün radyospor bugün sabah gidecek diye haber geçti ama kolpa zannetmem bence de yarın giderler..arkadaşlar albayrak-hanedar ikilisi yarın gidiyor bugün ne bekliyorsunuz acabası
Olur olmadık şeyler olsun.
Jardimi ztn sezon bitmeden kovarlarYapacak haber kalmadığı için aynı haberler dönüyor aynı günde monaco 5 milyon istedi bedelsiz gelecek monaco forvet bekliyor jardim ikna ediliyor haberleri var
var mı?Ayrıca Falcao gelmese dünyanın sonu değil başka gölcümü yok.
Bunlar normal isi yapamiyor bunu mu yapacaklar millet cayir cayir sadece fener degil bonservisle oyuncu satıyor bu reziller gol kralını bile satamıyor..Maicon u fb kiralasaydı arap klubüne.. O arap klubü 10 milyon euro ya satın alma opsiyonunu kullanırdı..
Maicon 10 ettiğinden değil ali cengiz oyunları...
Aktar kardeşim arap klubüne 7..8 neyse.. biz mi söyleyelim herşeyi..
Ulan Koç burcuyum. Aşırı sabırsız biriyim. Şu ana kadar kafayı kırmadıysam daha da kırmam. Sabretmeyi öğreten Galatasaray'a teşekkür ederim.
Sabır kotam 2 Eylülde doluyor. Bak yemin ederim zor tutuyorum kendimi ana bacı sülale kaymamak için. Şu anda bile sövesim var.
Aha sinirlendim kendi kendime.