Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao için 5 verılecekse bu 2. baskanın cebınden verecegı para olmalı. Benım paramı harcayamazlar.

5 mılyon € onların pr ve reklamı ıcın harcanamaz yok oyle dunya

bedava olacak adam ne noktaya geldı

Zamanında Batista’yı G.Antep’ten alıp Bjk’ya hediye etmek isteyen Ciner’e kazandırdığımız milyon euroların hesabını versin Albayrak.Liseliler kendini taraftara düzgün anlatsın.Bu konular ile muhalefet yaparlarsa taraftarın bakış açısı değişebilir.

Sevgili genç kardeşim, kusura bakma ama yazdığından ben şunu anladım, Galatasaray’ı değil kendini seviyorsun; tuttuğun takım şampiyon olup onunla arkadaşlarına çaka satmak, övünmek istiyorsun. Takımı değil yani kendini seviyorsun. Herşey kupa yada şampiyonluk değil. Ekonomik şartlar ortada, yönetimin işbilmezliği de cabası. Daha iyisi mi gelecek yönetime, hayır. Bu durumda hocanın da bizim kadar Galatasaray’ı sevdiğini, iç işleri bizden daha iyi bildiğini ve sorumluluk sahibi olduğunu bildiğimize göre, hocaya güvenelim.
Birlik olsa bu camia mayasında şampiyonluk olan bir camia ve her zorluğun üstesinden gelebilecek bir camia ve takım.. yeter ki biz birlik olup şımarıklık yapmayalım. Gerisi gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili dede.Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama benim kaç yaşımda olduğumu bilmeden bana genç dediğine göre dede olmalısın hadi ben kibarlık yapayım amca diyeyim.Eğer ben kendimi sevseydim.Bir kuruş harcamazdım bu kulübe.Forma vs almazdım.Her hafta sırf totem olsun diye Galatasaray ın rakiplerine para basmazdım.Ancak sen bir yol bilmeden kendince benim Galatasaray sevgimi sorguladığına göre ya müneccimsin ya da meczup.

EBwFtaQX4AAl2ZM.webp

iyi forumlar dostlar
transfer gelmeyecek ama siz bilirsiniz

Maalesef son 1 haftaya yine bunların sığdırılması facia zaten. Saydığım isimlere bakılınca 2’si as 11’de oynayan adam 1’si elimizdeki en joker oyuncu. Ama son 1 hafta kala 3 adamı değiştirip 3 adam almak istiyorsak burada bu işler kolay değil bahanesi üretemeyiz. Diagne’ye o paraları vermeseydik çoktan bir Arap kulübüne satmıştık. Adam İstanbul’da ve iyi de bir para alıyor gitmemesi normal. Araplarda onu çekecek tek şey yüksek bir ücret olurdu ancak
Evet Diagne transferi aslında bir yatırım transferiydi. Ama adam ironik olarak efsane çıktı atsan atılmaz satsan satılmaz moduna düştü. Bu transfer döneminin de en büyük aksiliğimi diyeyim sıkıntısı mı diyeyim Diagne olayı oldu. Evdeki hesap çarşıya uymadı. 32 yaşındaki 29 gollü adamı 6 milyona satabilirken daha genç olan ve 30 gol atan adamı kimseye okutamadık. Buraad arap yarımadasındaki transfer şikelerine yapılan operasyonlar vs. de etken oldu tabi.

Koyayim falcaosuna su solbek ile birtane idarelik niasse flan tarzi forvet gelsin yolumuza bakalim ya. Falcaoda falcao sirf kendi egilarini tatmin edip liseye bakin falcaoyu getirdik demek icin yapilan islere bak yahu. Önce götümüzdeki açıklari kapatin gerekiyorsa falcaoyu ocakta getirirsin ne lan bu 2 senedir bir forvet alamadi aptal herifler

6 futbolcu yazmışsın 2'si bizde ve parlayamadı.
Diğerleri de konu biz olunca kapıyı 7- 8 'den açmaktaydı.
Şahsi fikrim anadoludan topçu alacağına git gurbetçi al .
Almanya ,Fransa , İngiltere reserve takımlarında tonla var , tutarsa kar ettirir , tutmazsa zaten zarar sayılmaz.
4 futbolcu vedat,diagne,emre,trezege illa anadoludan alcaksan gözünün önündeki 4 futbolcudan iyi olan 2 tanesini seçemedek onu kastettim trezegenin 5 milyon euroya serbest kalır maddesi vardı dünya kupasindan önce vedat muriçi ise diagneyi aldıgımız devre arası rize sonuncuydu o zaman 1 milyon euroya hadi bilemedin 2 milyona rahat alırdın

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla falcao bugun gelse 1 ay sonra maça çıkacak. Konya maçında olacaktı o iş. Şimdi sadece meraktan bekliyorum heves meves yok.

Zulum oldu bu transfer

55 gün nedir ya

Okadar rezalet bir transferi planlamasi ki, gercekten inanilmaz.

Mariano ve Nagatomonun hala piyasasi var, Mariano cok rahat brazilyada oynayabilir, Nagatomo da Japonyada. Ayrilmak istemiyorlarsa. teklif edersin size 1m euro verim fesih yapalim, yada yeni kulubunuzde bir kisim maasina bu sene biz odeyelim diyebilirdin.

Onlarin yerine, Jetro Willems ve Sevilladan Corchiaya kiralayabilirdin ikisi cok ucuz kiraya gittiler.

Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Bonservis almayacaksak niye bırakalım. Kaldı ki yazdığın gibi bir operasyon yapılsa buraya yazacağın şey aynen şöyle olurdu. " Bu ne iş bilmezliktir, bir şekilde faydalanabileceğin geçen seneden ne vereceğini bildiğin adamları bir de üstüne para vererek gönderiyorsun, ne vereceğini hiç bilmediğin iki adam kiralıyorsun. Fatih Terim artık iyice zarar vermeye başladı takıma v.s."

Gözünüz kör olma noktasını da geçmiş artık, makul hiçbir söz söyleyemez noktaya gelmişsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt