Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.686
- 11.600
- 1.473
Bu kadro yapısı ile girersek geçmiş ola, seneye neler yapılamaz onlara bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun özbek bile pat pat pat transferleri açıklamıştı vallaha bu kadar rezil bir dönem görmedim ben
Kargaları severim zeki hayvanlardır.Garga mısın senin stadın falan hayırdır
Onlar öyledir sonra ilk biz dedik diye ortada gezerlerUltraslan açıklama için ligin bitmesini mi bekliyor.
Bu arada senin yönetimin kim arkadaş? Benim yönetimim oluyor da senin yönetimin niye olmuyor? Niye satamadı bu yönetim o adamı? Oyuncu satılmaz alınır arkadaş? Madem öyle diyorsun salak monaco yönetimi de 70 milyona aldığı adamı 5 milyona bize satamıyor? Nasıl bir düşünce yapınız var. Bir oyuncuyu bile satamamak? Sanırsın binlerce isteyeni var da bizimkiler salak gibi satamıyorlar adamı... Sen bir gün yönetici falan olursa kendi kendine satarsın.O transfer o kullanılamayacak parayı yaz dönemine taşımak için yapıldı yazın diagneyi satıp kullanmak için ama senin muhteşem yönetimin 3 ayda 1 futbolcuyu aldığı fiyata bile satamadı hocanın o transferi asla istemediğinin kanıtı geçen sezon içinde ve yaptığı son basın toplantısında var izleyip görebilirsin ve bütün bu sıkıntılar bu yüzden çekiliyor.Daha hocanın istediği ve yapılmayan en az 3 transfer var.
Alnından öpmek istiyorum. Ben Arfa şut çalım ve oyun zekası olarak şu an takımın eksikliğini giderecek adam. Fernandes ile falan boşuna uğraşıyoruz.Fernandes mi Ben Arfa mı bence tartışmasız Ben Arfa hem 1 yaş daha genç hemde şuan emre mor dışında rahat adam geçicek oyuncun yok falcao ile beraber show yaparlar.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernandes iyi duran top kullanır uzun boylu oyuncumuz çok duran top golleri gelir ama sırf duran top kullanacak diye alınmalı mı bilemiyorum
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satmayacağın oyuncuyu niye alıyorsun turşusunu mu kuracaksın senin şampiyonlar ligi forvetin diagne mi yani menajerle mi anlaşıyosun yoksa kapı kapı geziyor musun satacaksın bu adamı bu adamın sana faydası olmaz zararı olur sonra hoca suçlu adamın derdi saç imaj instagram böyle futbolcu mu olur yaBu arada senin yönetimin kim arkadaş? Benim yönetimim oluyor da senin yönetimin niye olmuyor? Niye satamadı bu yönetim o adamı? Oyuncu satılmaz alınır arkadaş? Madem öyle diyorsun salak monaco yönetimi de 70 milyona aldığı adamı 5 milyona bize satamıyor? Nasıl bir düşünce yapınız var. Bir oyuncuyu bile satamamak? Sanırsın binlerce isteyeni var da bizimkiler salak gibi satamıyorlar adamı... Sen bir gün yönetici falan olursa kendi kendine satarsın.
Biz fener miyiz zengin başkan araya birilerini sokacak transfer hilesi yapacak 5 kuruş etmeyen adamı 16 ya satacak falan...
tarikatçı menfaatçilerden temizlenmeli ama yönetimde aynı yolun yolcusuAbi hala uA falan dinleyen kaldı mı ya bunları. Adamlar yönetimle o kadar iç içeki bilet için tepki bile göstermezler. Ciddiye almayın artık bu adamları. Eskiden koreografi falan yapıyorlardı şimdi maça İbrahim Erkal söylemeye geliyorlar.
kesinlikle bizden bahsetmiyor
Salı Günü Netleşecekmiş Kesin Bilgi İçeriden Aldım.kolpao geldi mi