Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes yönetimin şeffaflığından bahsediyorda açıkcası böyle şeffaflığa sokuyum.

Ne bilgilendirme var ne başka bişey. Şampiyon olduk ortalarda gözükmediler,şimdi Belhanda ameliyat diyorlar ne resmi site bilgilendiriyor ne başka biri. Lanet olsun şu mahkeme keşke kararı bozsaydıda seçime gitseydik

Fenerbahçe, Carlos Kameni'nin takımdan ayrıldığını açıkladı.

Fesih bedeli için bu adama en az 3 milyon Euro vermedilerse ben de bir şey bilmiyorum

Alnından öpmek istiyorum. Ben Arfa şut çalım ve oyun zekası olarak şu an takımın eksikliğini giderecek adam. Fernandes ile falan boşuna uğraşıyoruz.
Biraz yeteneği olupta bizde iş yapmayan yabancı çok az bu adam saf yetenek bence gelirse hem Fatih Terim hemde taraftarla havaya girerse feghouli ben arfa babel falcao müthiş keyif verir zaten arkada nzonzi,luyindama gibi 2 kişilik oynayan güçlü adamların var özellikle ligde savunma zafiyeti çekmezsin.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener bu Valbuenayı göndererek büyük hata yaptı ve yerini dolduramadılar kim ne derse desin

6 maçta 1 gol 5 asist yaptı herif

1 Milyar liralık geliri geçen ilk kulüp Galatasaray oldu.

1- Galatasaray (1.087.724.177 TL)
2- Fenerbahçe (890.388.742 TL)
3- Beşiktaş (704.279.273 TL)
4- Trabzonspor (361.740.062 TL)

Satmayacağın oyuncuyu niye alıyorsun turşusunu mu kuracaksın senin şampiyonlar ligi forvetin diagne mi yani menajerle mi anlaşıyosun yoksa kapı kapı geziyor musun satacaksın bu adamı bu adamın sana faydası olmaz zararı olur sonra hoca suçlu adamın derdi saç imaj instagram böyle futbolcu mu olur ya
Kim Hoca suçlu diyor arkadaş? Bu Diagne konusunda da kimse suçlu değil. O para o adam alınmasa zaten kullanılamayacaktı. Ayrıca kapı kapı nereye dolaşıyorsun adam için dolaştıkça adamın piyasasını düşürürsün zaten. Arap yarımdasındaki transfer şikesi süreci bizi buldu arkadaş. Ayrıca bu yönetim herşeyi çok düzgün yapmıştır yapıyordur da demiyorum ben. Sadece eleştirirken mantıklı eleştir. Ne yapıp edip o oyuncuyu satacaksın demekle olmaz bu işler... O fiyatlara talibi yoksa yoktur. Yada beleşe feshedersin kontratını...

Sevgili dede.Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama benim kaç yaşımda olduğumu bilmeden bana genç dediğine göre dede olmalısın hadi ben kibarlık yapayım amca diyeyim.Eğer ben kendimi sevseydim.Bir kuruş harcamazdım bu kulübe.Forma vs almazdım.Her hafta sırf totem olsun diye Galatasaray ın rakiplerine para basmazdım.Ancak sen bir yol bilmeden kendince benim Galatasaray sevgimi sorguladığına göre ya müneccimsin ya da meczup.

Dede olacak yaştayım, dede de desen amcada desen kardeş de desen sorun değil. Nihayetinde yazdıklarından genç olduğun sonucuna vardım, ki yanılmış olabilirim. Senin yazdıklarından yola çıkarak bir sonuca vardım ve bunu için de müneccim yada meczup olmaya gerek yok. Ayrıca kızmaya da gerek yok. İnsanın kendisini sevmesi kadar doğal birşey de yok. Önce can sonra Canan deyimi boşuna değil.. yine de rahatsızlık verdiysem tüm yazdıklarımı geri alıyorum. Hiçbirşey bir insanı kırmaktan daha önemli değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim Hoca suçlu diyor arkadaş? Bu Diagne konusunda da kimse suçlu değil. O para o adam alınmasa zaten kullanılamayacaktı. Ayrıca kapı kapı nereye dolaşıyorsun adam için dolaştıkça adamın piyasasını düşürürsün zaten. Arap yarımdasındaki transfer şikesi süreci bizi buldu arkadaş. Ayrıca bu yönetim herşeyi çok düzgün yapmıştır yapıyordur da demiyorum ben. Sadece eleştirirken mantıklı eleştir. Ne yapıp edip o oyuncuyu satacaksın demekle olmaz bu işler... O fiyatlara talibi yoksa yoktur. Yada beleşe feshedersin kontratını...
fişekle menejerine getirdiği bonservisin %10unu 45 dakkada satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt