- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Belhanda iyileşmiş maçta oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalan 5 günde;
Diagne satışı
2 adet forvet
stoper
yedek orta saha
hızlı bir kanat oyuncusu
olmak üzere 6 adet KAP bekliyorum. 1 tanesi bile eksik olursa yönetim istifa edene kadar rahat uyku uyursam adam değilim. O koltukta oturamayacaklar.
Babel, Feghouli kanatları kağnı gibi oldu. Deplasmanda rakip kaleye gidene kadar mevsimler değişir. Bir kaç maç geçsin herkes aynı şeyi söyleyecek zaten. İzleyip görelim.Meselea hepsi oldu, hızlı kanat gelmedi.Yine de yönetim istifa edene kadar rahat uyumayacak mısınız?
Bugun Antremana cikmis amaBelhanda sakat mı değil mi hiç mi sağlık kurulu yok spor muhabiri yok nasil bir takimiz biz ?
Kolpa değildir Trezege+Diagne'den baya para kazandılar sol kanatta Yusuf Erdoğan yetersizi oynuyor ilgilenebilirler.Q7 kasımpaşa ile görüşüyormuş trtspora göre kolpaya bak
Kolpacı falan demesi neyidüğü belirsiz bir herif için iğneleme bile olsa yanlış arkadaş kimse kusura bakmasın...Sarkazm kunlanmış yazısında yalnız
işte bu nokta da niye alınmıyor anlamadım. Ama en büyük ihtimal yönetimin açıklamaları, fotoğraflar vs oldu. Monaco' başkanı Petrov'un ilk önce bizimle anlaşacaklardi vs demesi doğru bir haber sanırım ve tek problem bu bence. Türkiye'de direkt gidip oyuncunun aklını çelip getirilir de yurt dışında olmuyor bunlar
Q7 kasımpaşaya gitmez benceKolpa değildir Trezege+Diagne'den baya para kazandılar sol kanatta Yusuf Erdoğan yetersizi oynuyor ilgilenebilirler.
Falcao icin son 5 saat