Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan 5 günde;

Diagne satışı
2 adet forvet
stoper
yedek orta saha
hızlı bir kanat oyuncusu

olmak üzere 6 adet KAP bekliyorum. 1 tanesi bile eksik olursa yönetim istifa edene kadar rahat uyku uyursam adam değilim. O koltukta oturamayacaklar.

Meselea hepsi oldu, hızlı kanat gelmedi.Yine de yönetim istifa edene kadar rahat uyumayacak mısınız?

Belhanda kesinnn transfer görüsmelerine katilmistir. Fitik olsa duramazdi

işte bu nokta da niye alınmıyor anlamadım. Ama en büyük ihtimal yönetimin açıklamaları, fotoğraflar vs oldu. Monaco' başkanı Petrov'un ilk önce bizimle anlaşacaklardi vs demesi doğru bir haber sanırım ve tek problem bu bence. Türkiye'de direkt gidip oyuncunun aklını çelip getirilir de yurt dışında olmuyor bunlar

Oda ayrı dava adama 12m avro veremiyoruz 8 yapalım demişler. Sonrada git kulüp bul demişler oda bulmuş. Olay bence ne biliyormusun Monaco küme düşmekten korkuyor. Geçen sene Falcao kurtardı bunları ama o kalitede bir adam küme düşmeye oynayacak takımda kalmaz. Bu senede Halleri Malum. Falcaoyu satıp birde küme düşerlerse tepkiler çığ olur

Falcao yu geçtim hoca stoper orta saha felan dedi onlar ile ilgili de düzgün bir haber yok..

O değilde bizim tüm muhabirler patladı hiçbirinden ses yok götlerinden sallayıp duruyorlardı tüm taraftarların duygularıyla oynayacak kadar farklı! kişilikteydiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt