Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Falcao+Mevlüt+Mojica'ya tavım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan istedigi maasi biz verelim yeter ki gitsin
Satin 9-10a
He heVeli Yiğit: " Diagne ile ilgili gelişme var".
Yakup Galatasaray muhabiri değil mi yahuTransfer haberlerini fenerli muhabirler veriyor artık. Direk satılması lazım.
Ze Luis i kaça sattı bunlar portoya?
sen fahri aksoy ve sizin gibi düşünen sözde vizyonerler çok içi boş konuşuyorsunuz..yok efendim sakatlıklardan ozan oynamış..yahu maicon kaç hafta sakatlandı o zaman..ozanı koymayıp donku koyamazmıydı ahmet çalığı koyamazmıydı yine..işinize geldiği gibi manüpilasyon yaparak konuşuyorsunuz..ozanı bal gibi de fatih hoca parlattı güvenerek..mevcut gençler içinde demekki o güveni verecek kimse yok..şu an gençler içinde bir atalay var formaya yakın onunda fiziği yine öyle iyi değil...siz buradan görüyorsunuz fatih hoca içeride göremiyor..selçuğu almasına ben de çok kızdım ve yanlış bir karardı linnesi koysa orta sahaya selçuktan çok işi yapardı mevkisi olmamasına rağmen..bunu eleştirin ama kalkıpta yok gençlere şans vermiyor yok yaşlı oyncu aldırıyor sallamayın yahu sallamayın..İyiki Ffp varda 2003 ve 2013 teki gibi bizi batırma imkanı azaldı.
Madem babel'i istemiyordu aldirmasaydi.
Yok istememesine rağmen aldılarsa kabul etmeyip istifa etsin.
Ozan'i terim parlatmadi sakatliklar ve cezalilar olunca mecbur oynadı.
Çocukta hakkını verdi.
Madem gençleri parlatmayi seviyor neden geçen sezon 90+lar da bile oyuna selçuk yerine gençleri almıyordu?