Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.016
- 2.386
- 698
9 milyon teklif olayı hiç gerçekçi gelmeiyor bana.Ayrıca bu adam bu sene satılmazsa seneye hiç satamayız.30 golün yarısını atamaz bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asla iyi bir golcü değil asla. Bu fikre katılmıyorum kardeşim. Kalsın destekleyelim ama iyi bir golcü değil.Mbaye Diagne gayet iyi bir.golcü ona destek vericez başka çaresi yok kalmadi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk duruyor o yüzden selçuk oynamalı.Oyuncular ile biz antreman yapmıyoruz.Neden gençler oynamıyor diye sormak saçma bence.Demek ki yetersizler işte.Atalayı hazırlık kampında izledik çocuk zeki olmasına rağmen ayakta duramıyordu.
Diagne Complete Striker dedimiz komple bir Striker. Atar, top tutar, pas verir ve havadan da çakar.Asla iyi bir golcü değil asla. Bu fikre katılmıyorum kardeşim. Kalsın destekleyelim ama iyi bir golcü değil.
Selçuk duruyor o yüzden selçuk oynamalı.
O oynasın demiyorum.Onun yerine adam almamak zaten saçma ama neden atalay oynamıyor ? bu saçma bir soru eğer oyuncu ile antreman yapmıyorsan
NeyDiagne kafa vurur, şut atar, pas oyununu oynar, ileride top tutar komple bir forvet.