Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne giderse dişliler dönmeye başlar. Falcao alınır. Artan paraya da kiralık birileri gelebilir orta saha veya stopere.

Rüyamda dorukhan karşılığında monako falcaoyu beşiktaşa veriyordu üstüne de 10 mil euro keş para veriyordu sonra uyandım bu kadar saçma transferlerin yaşandığı bir dönem de olur mu olur valla:))

Bir ihtimal de şu.
Diagne için son ana kadar beklediler, teklifler vardı ama az buldular.
Şimdi istedikleri paraya satamayacağını anlayınca yönetim, gelen teklifleri değerlendiriyor.

Aslında Diagne fena topçu değil. Top kontrolü iyi olsa, hava toplarında etkili olsa, gol vuruşları iyi olsa, biraz da beyin olsa 100 milyon euroluk topçu. Adı Diagne değil de Diaginho olsa çok daha başka yerlerde olurdu.

Yürüyedur kral.

Diagne giderse dişliler dönmeye başlar. Falcao alınır. Artan paraya da kiralık birileri gelebilir orta saha veya stopere.
Diagne gitmez. Gelirse bonservissiz bir forvet gelir. Diagne'nin gitmeyeceği Konya maçında sarı kırmızı kafa ile sahaya çıktığında netleşti bence...

Haha

20190828_163450.webp

Cakne ile sezona devam etmek demek forvetsiz ve her maca 10 kisi basliyoruz demektir. Cakne buyuk risk. Ereni tercih ederim. o derece kötü. Satmazlarsa seneye bedava kiraya vermek zorunda kalirlar

Ne Şeref Aydın, ne Özgür Ayten gibi insanlar babamın oğlu değil savunacağım hiçbir yanları yok fakat bu adamların belli ki kulüp içerisinde tanıdıkları, yakınları vs. var ve gün içerisinde burada yazılan onlarca değişik primci ve duyumcunun haber diye pompalanan yazıları yerine bu adamların edindiği bilgileri okumayı tercih ederim. Verdikleri bilgilerin yanlış çıktığı da oldu ama yönetimin transfer konusundaki basiretsizliği herkes tarafından kabül görmüşken ve hali hazırdaki kendini gazeteci olarak adlandıran herkesi yalancı konumuna sokmuşken adamlarda çok ta fazla suç arayamıyorum.

Ne Şeref Aydın, ne Özgür Ayten gibi insanlar babamın oğlu değil savunacağım hiçbir yanları yok fakat bu adamların belli ki kulüp içerisinde tanıdıkları, yakınları vs. var ve gün içerisinde burada yazılan onlarca değişik primci ve duyumcunun haber diye pompalanan yazıları yerine bu adamların edindiği bilgileri okumayı tercih ederim. Verdikleri bilgilerin yanlış çıktığı da oldu ama yönetimin transfer konusundaki basiretsizliği herkes tarafından kabül görmüşken ve hali hazırdaki kendini gazeteci olarak adlandıran herkesi yalancı konumuna sokmuşken adamlarda çok ta fazla suç arayamıyorum.
Adamlar hocayi yalanci cikardilar yav. Bunun otesi var mi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt