Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür açıklama bekliyorum bende

Açıklama: falcao transferi bu yaz döneminde maalesef gerçekleşmedi. Monaco kulübü kendisini bırakmak istemedi. Seneye inşallah bedelsiz kulübümüze kazandıracağız sevgili taraftarlar. Şu anki oyuncularımıza lütfen sahip çıkalım... teşekkürler

Sat sat sat hemen sat. Bir haltı beceremediniz bari Llorente'yi getirin. Babel-Llorente ile idare ederiz Diagne'den iyidir her türlü.

Bu tür açıklama bekliyorum bende

Açıklama: falcao transferi bu yaz döneminde maalesef gerçekleşmedi. Monaco kulübü kendisini bırakmak istemedi. Seneye inşallah bedelsiz kulübümüze kazandıracağız sevgili taraftarlar. Şu anki oyuncularımıza lütfen sahip çıkalım... teşekkürler

Yada ; Seneye başka bir dünya yıldızını gündeme getirmek dileği ile diye bitebilir

Ekstrem bir durum gerçekleşmezse Diagne'nin 15 golü geçmesini imkansıza yakın olarak görüyorum (penaltılar hariç). Ki geçen sene de penaltıları çıkarınca 18 gol mü ne kalıyor.

Beyler heyecanlandırmak gibi olmasın ama Manu Lonjon'da Diagne haberini girmiş onaylı hesaptan.

Ekstrem bir durum gerçekleşmezse Diagne'nin 15 golü geçmesini imkansıza yakın olarak görüyorum (penaltılar hariç). Ki geçen sene de penaltıları çıkarınca 18 gol mü ne kalıyor.

şu sürekli istatistiklerden düştüğünüz penaltılar gol olsa ilk hafta denizlide maçı kazanmıştık. söylemek istedim.

Spartak resmi teklifine iletmis, oyle gozukuyor.

Burda en buyuk sorun, Diagnenin maas talepleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt