Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Diangne kasimpasaydayken baya firsatci golcuydu Basaka attigi bi gol vardi kaleci hava topuna cikmisti ayagiyla dokundu atti golu kaleci bile ayagini sokacagini kestiremedi .Ilk yarinin son macinda Bjkye attigi gol vardi tam pozisyon bitti derken girdi araya bos kaleye vurdu gol oldu .Simdi bakiyorum bizde bunlari yapamiyor ya kafasi baska yerlerde .Denizli macinda o seken topa Kasimpasada Diagne olsa tamamlardi onu .Bu hafta kaleci gene sektirdi arkasinda kaldi .

şu an 13 yabancıdayız galiba.

bir mucize olur da diagne satılır ve forvet gelirse son yabancı hakkını atletik bir hücum oyuncusu ile dolduralım. kritik bir hamle olur.

tabi muhtemelen birazdan diagne haberinin balon olduğu düşer ve biz de hayal kurduğumuzla kalırız.

:crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed:

Aksama son kez herkes bi kura cekimi yapsin

Sürekli kura çekimi yapıyorum ama bir türlü gruptan çıkamıyorum.Parayı verip salsınlar bizi oynamayalım.

Bu Diangne kasimpasaydayken baya firsatci golcuydu Basaka attigi bi gol vardi kaleci hava topuna cikmisti ayagiyla dokundu atti golu kaleci bile ayagini sokacagini kestiremedi .Ilk yarinin son macinda Bjkye attigi gol vardi tam pozisyon bitti derken girdi araya bos kaleye vurdu gol oldu .Simdi bakiyorum bizde bunlari yapamiyor ya kafasi baska yerlerde .Denizli macinda o seken topa Kasimpasada Diagne olsa tamamlardi onu .Bu hafta kaleci gene sektirdi arkasinda kaldi .

Ayni seyleri dusundum ben de. Katiliyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hadi artik 9da olsa Gitsin diagne artiya geceli Falcaoyu alalim sonra yunusu satalim ucuza bi ortasaha alalim

Aksama son kez herkes bi kura cekimi yapsin
4330A1F5-5149-4039-8E78-4F95553979F0.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt