Yağız Harunoğlu
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2009
- 1.192
- 818
- 1.683
CL simülasyonu yaptım. Güzel gruba düştük. Barcelona-Shakhtar-Club Brugge-GALATASARAY. Sizce kaçıncı bitirirdik bu grubu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 3CL simülasyonu yaptım. Güzel gruba düştük. Barcelona-Shakhtar-Club Brugge-GALATASARAY. Sizce kaçıncı bitirirdik bu grubu?
4CL simülasyonu yaptım. Güzel gruba düştük. Barcelona-Shakhtar-Club Brugge-GALATASARAY. Sizce kaçıncı bitirirdik bu grubu?
Yunusu niye kimse sevmiyor. Bu adam 3 yila en gec 20 eder, niye simdi 3-4e satalim. Yunusu kiralasak seneye pisip gelirHadi artik 9da olsa Gitsin diagne artiya geceli Falcaoyu alalim sonra yunusu satalim ucuza bi ortasaha alalim
CL simülasyonu yaptım. Güzel gruba düştük. Barcelona-Shakhtar-Club Brugge-GALATASARAY. Sizce kaçıncı bitirirdik bu grubu?
Simdiye herkessin dillinde olmazmiydi 19:05 de transfer aciklanacak diye seridekibgibisaat 19.05 için beklentisi olan var mı
4CL simülasyonu yaptım. Güzel gruba düştük. Barcelona-Shakhtar-Club Brugge-GALATASARAY. Sizce kaçıncı bitirirdik bu grubu?
Benim yok maalesefsaat 19.05 için beklentisi olan var mı
Adam satmamiz lazim bi Yunus isteniyor diye oyle dedim Falcaodan sonra ortasaya ve kanata trasfer lazimYunusu niye kimse sevmiyor. Bu adam 3 yila en gec 20 eder, niye simdi 3-4e satalim. Yunusu kiralasak seneye pisip gelir