Atakan Uçar
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 553
- 433
- 558
33-34 yaşındaki beğenmediğiniz oyuncuları ne kolay satıyorsunuz 3 milyona 5 milyona, hayran kaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kızıyorsun yav hava sıcak diye soyunalım dedik altı üstü. Sokup çıkarmalı şeylerde herhangi bir iddiam yok tövbe estagfurullahHayırdır kardeş?
Biri bişeyi kıçına sokar biri çıplak koşar biri çıplak foto atar!
Seni tenzih ederek söylüyorum bu tür yorumlara ilk cevabım biri şunu silksin de rahatlasın oluyor. Yapmayın şöyle
Gomis kim diagne kazması kim. Erencanı oynatırım daha iyiFalcao alınmadan Diagne'nin satışına karşıyım. Gomis örneğini ne çabuk unuttuk?
Diagne'yi sattıktan sonra bunlar elleri boş dönerse ne olacak? Mevlüt'la falan mı oynayacağız 3 kulvarda?
ulan falcao geliyor demek. sen diyorsan tamamdir reco. gelmezse bani yersin✈✈✈✈✈
:-)
bira icin
Her msjdan duyum alıyorsunuz rtaş normal bi mesaj atamıyoruz :-)ulan falcao geliyor demek. sen diyorsan tamamdir reco. gelmezse bani yersin
Sen yine dayanamayıp vereceksin bilgiyi ama neyse✈✈✈✈✈
:-)
33-34 yaşındaki beğenmediğiniz oyuncuları ne kolay satıyorsunuz 3 milyona 5 milyona, hayran kaldım