Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kulüpten yetişecek 4 türkiyeden yetişecek galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 kulüp altyapısından çıkmış
8 ülkede yetişmiş

şeklinde kalmış aklımda. FM'de böyleydi sanki. Orda öyleyse gerçekte de öyledir.

Marcao luyindama gibi Scout transferleri olması gerek tabiki

son 3 sene bence iyi transferlerimiz var gayet satılacak adamlar almışız ama diagne ve nagaya verilen bonservisler çok gereksiz olmuş

o paralara çok farklı bölgeleri kapatabilirmişiz

hala ihtimalimiz var tabi diagneyi ve nagayı satıp bonsrvisli sol bek ve ikinci santrafor alabilirsek baya iyi olur

4 kulüp altyapısından çıkmış
8 ülkede yetişmiş

şeklinde kalmış aklımda. FM'de böyleydi sanki. Orda öyleyse gerçekte de öyledir.

Fmden ben de öyle hatırlıyorum fakat yazdığım bilgiyi bir gazetecide gördüm

Ula bu Olimpiakos ne güzel yapılanma yapmış taş gibi takım kurmuş 2-3 tane yaşlısı var sadece

son 3 sene bence iyi transferlerimiz var gayet satılacak adamlar almışız ama diagne ve nagaya verilen bonservisler çok gereksiz olmuş

o paralara çok farklı bölgeleri kapatabilirmişiz

hala ihtimalimiz var tabi diagneyi ve nagayı satıp bonsrvisli sol bek ve ikinci santrafor alabilirsek baya iyi olur

Al sat dengesinde o para yaza aktarılmıyordu son birkaç gün kalınca Ligi tanıyan gol kralına basıldı para

CL kadro kayıtı 4 senden yetişmiş 8 ülkeden yetişmiş şekilde arkadaşlar. Şartı sağlayamadığın her oyuncu yerine kadroyu eksik gönderebiliyorsun. Örneğin sende 3 kişi varsa alt yapıdan listeyi 1 kişi eksik verip yolluyorsun

Al sat dengesinde o para yaza aktarılmıyordu son birkaç gün kalınca Ligi tanıyan gol kralına basıldı para

işte hazırlıksızlık kimine göre 10 kimine göre 15e yakın parası olan takımın çok önceden hazırlanan başka alternatifleri olmalıydı

bizim şu free oyuncuları artık sürekli 30 üstü olan adamlardan alabilirmişiz gibi davranmaktan vazgeçmemiz lazım

doğru ve profesyonel çalışılırsa babel kalitesinde 33 yaşında değil de 25-28 yaşında da oyuncu denk süşebilir bir kaç mevkiye

yoksa bu iş bitmez böyle

Arkadaşlar ffp de mitroglou hamlesinden sonra son durumumuz nedir ? Ayrıca ffp dengesini sene sonuna kadar kurmamız gerektiğini hatırlıyorum yaz dönemini ekside kapatsak olumsuz etkileneceğimiz bir durum oluşur mu ?

17a97635-1af4-4b07-883a-27ff6aa3b07f.jpeg

https://twitter.com/JustFENER/status/1165725017113542656

Ruh hastası lan bunlar. 144p şeklinde Seri'nin kırmızı gördüğü pozisyonu yükleyip Diagne'ye kırmızı vermediler diyorlar. Gülmeyi geçtim acıyorum.

iyi geceler ve günaydınlar arkadaşlar‍♂🤪

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt