Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat uyu Alejandra, kaptanın bize emanet.
![]()
![]()
![]()
Bi 20 sayfa daha tara, oralarda bir yerlerdeNerde güzel haber ben neden göremiyorum. Geçmiş 20 sayfayı taradım. Net birşey yok hala.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
450. Sayfaya git 470 e kadar oku. Haberler oradaNerde güzel haber ben neden göremiyorum. Geçmiş 20 sayfayı taradım. Net birşey yok hala.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye Çin/arap ya da katar isterse33 yaşındaki adama sonraki satıştan pay ne yav
Palavra gibi
Nasıl satmışlar geleceğimizi ?Bu kulübün geleceğini sattılar. Falcoa gelse nolur gelmese nolur. Daha önce Drogbaları Wesleri görmüş adamız şurada.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama FalcaooooooooooBu kulübün geleceğini sattılar. Falcoa gelse nolur gelmese nolur. Daha önce Drogbaları Wesleri görmüş adamız şurada.
Oğlum seni döverim çok ciddiyim bakBu kulübün geleceğini sattılar. Falcoa gelse nolur gelmese nolur. Daha önce Drogbaları Wesleri görmüş adamız şurada.
gideceğini sanmıyorum, ailesi ve yaşantısı konusunda çok titiz davranıyor. Geri kalan birkaç senesi için düzenini bozup çin/katar yapmaz en fazla ülkesine döner diye düşünüyorum.Seneye Çin/arap ya da katar isterse
Sözde Falcao yine geliyor.Bizimkilerde hâlâ inanıyor işte...Gunaydin arkadaslar. Ne bu tantana?