Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almancilar ikiye ayriliyor.

Tipik Almanci olan maloglu mal olan tayfa var, ki bunlardan forumda da var bir kac tane. Bir de tipik Almancilarla uzaktan yakindan alakasi olmayanlar var mesela Fatih Haci gibi ve kusura bakmayin övünmek gibi olmasin benim gibi.

Apo yu arayan birinci tayfadan.

ucl.webp

Üzgünüm arkadaşlar

Ne diyon lan sen serefsiz

Bir de videoyu yayınlayan gene %100 çomar eleman veya çevresi. Adamın anasına sövülüyor bunu matahmış gibi yayınlıyor. Bir de yarım Türkçesiyle Türklüğünü filan korumuş oluyor bazılarına göre. Bende gencim ama sosyal medyada 2-3 beğeni uğruna kendi etnik değerlerimiz bu kadar aşağılanmaz. Lağım çukuru bir yer halina geldi internet.

Ben videoda söven mala sahip cikmiyorum. Ona hakaret edecegim diye kullandigin sacma kelimeye tepki gösterdim. Bunu anlamayacak kadar beyin yok demek ki. Senin gibilerinide görüyoruz. Türkiyeden gelip sonradan Almanyaya yerlesenlerin yüzde 90i burada alkol, kumar, pavyon islerinde kaybolup gidiyorlar. Öyle düsündügün gibi degil buralar. Okulda ögretmiyorlar dilini. Önce insan olun. Etnik degerimizi asagilayan sensin cünkü senin gibilerinden dolayi o "Almanci" dediklerin kendi ülkesine ve milletine küsüyor. Burada dislanarak büyü, ülkende birkac euro harcamak icin burada essek gibi calis 11 ay bide "Almanci" desinler. Sen kim oluyorsun. Edepli ol, ahlaksizlik etme, haddini bil. Ailen sana hicbirsey ögretmemis belli.

Albayrak'a bu kadar kolay ulaşmakta enteresan. Ben akrabalara bile numarayı vermiyorum ararlar falan kim muhattap olacak şimdi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt