Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almancı goygoyuna söyleyenler bir kenera... Bunu ayrımcılık maksatlı ve ciddi şekilde düşünen ve yazan varsa yazıklar olsun gerçekten.

O seviyelere düşmeyip hiç muhatap bile olmamak gerekir.
Valla abi almancı kelimesini kullanırken arada çekiniyorum sen olsun, murhan, musap, can olsun veya aklıma gelmeyen diğer gurbetçi renktaşlarım olsun size karşı değil. Nasıl ''nkfvas'' kelimesinin kullanımı farklı ise bunun da farklı. Cümle içinde almancı yazıp şu şu hariç yazmak abes olur. Bunun hangi almancılara denildiğini sizde iyi biliyorsunuz, hatta sizinde şikayetiniz genellikle bu çomar zihniyetli taraftan. Örnek şu haraketi yapanlar gibi.

Esas gündemi unutmayalım unutturmayalım
Kura çekimi ve transferler ✅

Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almancı goygoyuna söyleyenler bir kenera... Bunu ayrımcılık maksatlı ve ciddi şekilde düşünen ve yazan varsa yazıklar olsun gerçekten.

O seviyelere düşmeyip hiç muhatap bile olmamak gerekir.
Yoo tabi var. 5 tane uye en az da yazarim sana

F. Terim 2 tane kek 1 tane zorlu grup cekti . Maalesef simdi zorlu grup zamani

1.TORBA
Liverpool✅
Chelsea❌
Barcelona✅
Juventus ✅
B.Munih ❌
PSG ✅

2.TORBA
Real Madrid✅
A.Madrid❌
B.Dortmund✅
Benfica ✅

3.TORBA
B.Leverkusen❌
Olympiakos✅
C.Brugge❌

Muhtemel rakiplerimize karşı daha önce galibiyet alıp alamadığımızı gösteren tablo. Maç yapmadığımız ve 4.torbadaki takımları yazmadım. Hazırlık maçlarını dahil etmedim.

Yanlış oldu düzenleyecektim.

Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

E onlardan heryer de var gurbo kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt