Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.283
- 25.635
- 2.598
Fotonun cikmasi iyi oldu. Kuslar köşelerine cekilir bi süre kafa utulemezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifasını bassın dönmesin Monaco'dan.Bakın görüyorsunuz falçao benim yanımda gönlü bizden yana ama kulübü bonservis talep ediyor FFP var arkadaşlar
Gelir mi bu açıklama
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallaha ben de Ahmet Bulut'un duruşu yüzünü falan pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim... Sanki Falcao Monaco'dan bir haber getirmiş de şimdi ne yapacağız diye düşünürlerken çekilmiş bir görüntü var.Nasıl bir tespit nereden anladın
Kura sonrasi insallah aciklama yapar bu sefer19:05
Gözler bu mübarek saate çevrildi
Yorgundur herhalde.Yüzü düşük
Küfür olayı + bonservis diretiyorlarsa normaldir
Aşırı dengesiz bir herif bizim lige fazla da gelebilir servetin son zamanları gibi madara da olabilir.Phil Jones haberinin altında Manulular bedavaya gönderin hemen kargolayın gibi şeyler yazmışlar
Anlık fotoğraftan böyle bi çıkarım yapmak saçma değil mi?Aponun morali mi bozuk yoksa bana mı öyle geliyor?
Normaldir orası manu.onlarin çöpleri burda kralPhil Jones haberinin altında Manulular bedavaya gönderin hemen kargolayın gibi şeyler yazmışlar
ingiltere liginden vasat ve vasat üstü her oyuncuya varımAşırı dengesiz bir herif bizim lige fazla da gelebilir servetin son zamanları gibi madara da olabilir.