Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem transfer edemediniz sen niye daha fotoğraf veriyosun ortalıkta buluşuyosun ya edeceğim hiç bir küfür içimi soğutmaz ardarda yakıyorum sigaraları sinirden

AEK Trabzonu poşet etti ilk yarı.Sorsan bu senenin en iyi takımı deniliyordu.Ortasaha kullanmıyor sanırım Trabzon

Yönetin çok iyiymiş ben bilmiyordum biz aç gözlü laftan anlamaz taraftar parçaları hala istiyoruz bu kadarda olmaz ki

arkadaşlar imzanıza

yazıp
büyük @Ahmed Arif Kesen
muhteremine destek verelim

başkan ffp konusunda haklı
ula biz söylendiği gibi daha luyindamayı dahi avrupa listesine ekleyemiyorsak falcaoyu alıp gelsek onuda ekleyemeyeceğiz çünkü bonservis vereceğiz adama
her halükarda satış yapmamız şart ve diagnenin gitmesi gerekiyor ffp bu yüzden önemli başkan yine şeffaf konuşmuş esasen anlayana

Yönetin çok iyiymiş ben bilmiyordum biz aç gözlü laftan anlamaz taraftar parçaları hala istiyoruz bu kadarda olmaz ki
Evet Fatih Hocam da aç gözlü doymuyor resmen hala forvet-orta saha-stoper istiyor.Büyük başkanım 9 oyuncu aldı ama hocayı ve taraftarı doyuramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt