Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.519
- 40.213
- 3.413
Bu kirmizi yiyen lopes kayseride oynayan ve bizim maclarda habire kirmizi yiyen lopesin kardesimi? Baya benziyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amaa bu sefer o kadar rahat oturamazlar ordaGeçen seneki Modeste muhabbetinin bir çeşidi Falcao ile bu sene yaşaniyor gibi bir hava var. Şayet böyle nihailenirse hiç ders almamışiz demektir.
Ikizler.Bu kirmizi yiyen lopes kayseride oynayan ve bizim maclarda habire kirmizi yiyen lopesin kardesimi? Baya benziyorlar
İstifa etse ne fark eder be kardeşim. Olan Galatasaray a oluyor.amaa bu sefer o kadar rahat oturamazlar orda
Ekubanın bizde rotasyonda olmasını isterdim şahsen
Arkadaş bir tane eli tutulur postu olmaz mı insanın...Kap kapalı demedim ki. Bizimkiler resmi tatil diye iş yapmazlar diye düşünüyorum. Mustafa Cengiz mesai vermemek için dükkan i kapalı tutar.
İkizi...Bu kirmizi yiyen lopes kayseride oynayan ve bizim maclarda habire kirmizi yiyen lopesin kardesimi? Baya benziyorlar
Kayserideki baldızı oluyorBu kirmizi yiyen lopes kayseride oynayan ve bizim maclarda habire kirmizi yiyen lopesin kardesimi? Baya benziyorlar
İkiziymiş . Helder LopesBu kirmizi yiyen lopes kayseride oynayan ve bizim maclarda habire kirmizi yiyen lopesin kardesimi? Baya benziyorlar