Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok samimi söylüyorum hayatımda hiç bukadar umutsuz olmamıştım. Şampiyonlar ligi için. Kim çıkarsa çıksın zaten maksimum 4 puan bekliyordum.
Çok çok çokkk kötü bir enerji var hem takımda hem taraftarda hem camida.
Kayseri yahu kayseriiiiii o maçtan bile çekiniyoruzzz. İnanılır gibi değil. Acaba diyoruzzz.

2013/14 sezonunun aynisini yasiyoruz sakamaka :))))

Clde realde geldi ardindan bjk maci

Tesadufe bak

Realden 6 yiyip bjkyi yenip hoca istifa etmisti olaya bak

Yalnız M cengiz ve Yusuf günay çok kurnaz
Albayrak biraz saflığından kaybediyor sanki

ulan bütün nese 1 saat icinde yok oldu...
bok gibi kura + falcao yatti ...

Yalnız ne yalan söyleyim Real Madrid ile eşleşmek istiyordum, onlarla karşılaşmak her zaman güzel oldu benim için şöyle Psg&Real ayarında takımlarla uzun zaman resmi maçlara çıkmıyorduk o atmosferi çok özledim

İyi oldu bu grup.Ayrıca baskı da daha az oldu.Şimdi reali psgyi yenemedin diye kimse yangın yapmaz ama onlara karşı iyi oyun guzel olur.Birde inanılmaz bir pazar.

Arkadaşlar ben hala umutsuzum takımdan acilen 2-3 mac kazanmamiz lazim seriii

hadi senin istediğin gibi yorum yapayım.

İlk maç brugge zaten 3 atarız.
içerde real-psg var minimum 4 puan
Sonraki 3 maç minimum 6 puan

13 puan ile çıktık.

Ama gerçekler Denizli 2-0 konya 1-1

Geçti o günler fark çok büyüdü.Hayallerle yaşayanı gerçeklerle ...

UEFA yi aldigimiz sene Sezonun ilk maçini evinde kaybetmistik . Antep mi gençlerbirligimi emin degilim. Ondan sonraki hafta Trabzonu yenmistik deplasmanda ama futbol les ve 3. hafta da Ankaragücü ile sezona merhaba demistik adeta patlama yaparak. Ilk haftalarda berbat oynamistik ve sanirim o sezon yine febe veya bejeke favori olarak gösteriliyordu.

Ama inan bana hiç bir Galatasaray taraftari kendi Takimina çöp muammelesi yapmazdi.

Taraftarin gidisatini begenmiyorum.

Sampiyonlar Ligi burasi UEFA Kupasi filan degil. O maçlar persembeleri oynaniyor. Izlanda Liginin 3. süne karsi filan oynuyorsun. Bunu mu istiyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt