Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla falcao çok samimi sıcak bir adama benziyor aşırı kanım ısındı kendisine inşallah gelir bence taraftarla bütünleşecek

Falcao bence kesinlikle bitti. Yönetim daha fazla batırmamak için ağzını açmıyor sadece. Adamlar Falcao'nun adını söylemedi la korkudan ötesi var mı? İşi bu raddeye getirdik, buradan sonra dahada boka sarmasın diye kelime etmiyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle bittiğini düşünüyorum ben bu işin.

Bence Falcao transferi bitti ve onunla birlikte transferi kapatacağız. Başkanın olumsuz konuşmasının sebebi başka transfer beklenmesin diyeydi.
Orta saha, stoper falan yok Falcao’yu aldığımıza şükredip sesinizi kesin diyor.

Hocayada mesaj çakmış olabilir 9 transfer yaptık sana diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali naci nasıl bir tatildeyse CL kurası için bile bişey yazmadı. Sonra "ımı bızı çık ılıştırıyır tırıftır"

Ekli dosyayı görüntüle 58424

Bunlar bugün yine ne konustular vallahi yorulduk

Satranç savaşı, dikkatinizi çekmiyor mu futbolcu gerçekten bizi istiyor. Monaco ile bildiğin satranç oynuyorlar. Ama bizim saftirikler o kadar açık ediyorlar ki hamlelerini Monaco kıskıs gülüyordur. Bizim saflara Falcao da eklenmiş🙈 Ulan maça çıkmamazlık yapacağına, hakeme tükürüp kırmızı yesene anlasınlar başlarına bela olacan. Koştur koştur otel köşelerine gelip bizim kendilerine yetmeyen zekalardan akıl alacağına

Transfer hala olmayabilir ama olursa Falcao'nun üstün azmi ve kararlılığı ile olacak, İçinde bir parça devam etme isteği olsaydı Monaco ile 1 ay önce bu iş olumsuz biterdi. Beceriksizliğimiz yüzünden adamın kararlılığı boşa gidecek.

Monaco Icardi'ye 13 milyon euro maaş önermiş. Adam kabul etmemiş. Taraftar "niye daha fazla önermediniz" diye kızıyor.
Şu ortamda bizimkiler "Falcao'nun bonservisi 3 değil de 2,5 olsa olmaz mı?" gibi sorular sorunca, adamlar boş gözlerle tavana bakıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt