Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar zaten su an -2.5'tayiz. Luyindama'yi CL kadrosuna yazmak icin bile satis yapmamiz lazim. Bu artik 2.5-3M bandinda Donk, Yunus filan mi olur orasi muallak tabii. Halen Diagne'nin satisini bekliyoruz gibi. Aksi taktirde ugrasiyoruz aylardir demezlerdi herhalde.

Abdürrahim kura çekilirken ne olduğunu anlamaya çalışıyordur büyük ihtimal. Yüzünün asıklığını nasıl çıkarttınız bilmiyorum. Başkanın açıklamasında da Fatih Terim’in toplantıdaki mesajını belli ki iyi almışlar. Son olarak ; Albayrak için bilet var mı bilmiyorum ama maç olduğu için yarın Türkiye’ye dönerse şaşırmamak gerek. Onun asıl işi takım ile birlikte olmak.

Öyleymiş. Bu akşamda bir ödül verilecekti.

Şamp yılın oyuncusu seçildi . Van dijjk seçildi . Her hafta haftanın oyuncusu seçilen messi seçilmedi . Anketlerde messi öndeydi birde . Neyse ballon dor u alıcan kral

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer olmazsa direkt Abdurrahime yazar. Ne Falcao, ne Monaco. Kendi beceriksizligini baskalarini suclayarak kapatamaz. Islerin icine eden bizzat kendisidir.

Abdürrahim kura çekilirken ne olduğunu anlamaya çalışıyordur büyük ihtimal. Yüzünün asıklığını nasıl çıkarttınız bilmiyorum. Başkanın açıklamasında da Fatih Terim’in toplantıdaki mesajını belli ki iyi almışlar. Son olarak ; Albayrak için bilet var mı bilmiyorum ama maç olduğu için yarın Türkiye’ye dönerse şaşırmamak gerek. Onun asıl işi takım ile birlikte olmak.
Albayrak'ın yüzü kura sonrasi gstv ye açıklama sırasında çok asikti youtube da vardır röportaj açıklama bile yapmadı her halinden belliydi moralinin bozuk olduğu ama bugün olan küfür olayından da olabilir

Hocayada mesaj çakmış olabilir 9 transfer yaptık sana diye

suyu ısınmış da olabilir bu başkanın. kadayıfın altı tam kızarınca şutlamak gerekebilir. bundan sonra bizde hoca değil başkan değiştirme dönemi başladı. 4 transfer dönemi çuvalladı. kan değişikliği gerekebilir.

Her şeyden vazgeçiyorsun ama Galatasaray dan vazgeçemiyosun.Kişilere kızıyoruz ancak Galatasaray bizim canımız.Yine sonuna kadar destek.
Zamanın 14 yıl şampiyonsuzluğu var. Tabiki biz görmedik o günleri ama 8. olduğumuz rezil sezonda her hafta işkence çekerken her hafta sayıp söverken işin sonunda varlığı yetti bu kulübün. Son nefesime kadar bırakmayacağım bu duyguyu

4 ay sonra nişan yapmayı düşündüğümüz sevgilimle yemek yiyoruz benim elimde telefon transfer kovalıyorum. Kız bıraksa haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt