Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik Galatasaray'da komple kokten revizyon sart, Baskan ve komple yonetim kurulu, arti Terim ve komple teknik ekibi yenilenmelidir.

70 yasinda, is dunyasindan gelen bir baskan istemiyorum artik, Galatasaray yenince gulleri acan butun kameralarin onunde olan, tek bir kelime Ingilizce bilmeyen rizeli tir sofuru transferlerde pis ellerine ceksin artik.

64 yasina gelmis, tek bildigi taktik olan onde hayvan press yapip erken skoru bulup, arkaya yaslan diye bir adam olmamali. Hic bir tane macin icinde B-C-D-E-F taktigi olmayan bir adam, Galatasarayin basinda olmamali, 36 yasina gelmis, kendine bakmayan kene gibi yapisan Selcuktan hala medet ve kontrat yenileyen adam, bu takimin basinda olmamali. 2 senedir bu takim, kornerden gol bile atamiyor, takim taktiksizlikten SOS veriyor ve hala bu adami tapan var. Kos koca futbol dunyasinda, Terimden baska hucum futbolu oynatan adam mi kalmadi? 35 yasindaki Tedesco gecen sene hep deplasmanda hem evinde, Terime yerli bir etti.

Takimi genclestiricez, diyip. ilk 11'inde 5-6 as oyuncu 30+ olan adam basinda olmamali.

Bu takim 2 senedir, hic bir gram top oynamiyor. 2 senedir bu takimin iyi oynadigi mac sayisi en fazla 5 falan dir. Bu kocaman bir fiyasko, ve rezildir.

Hoca olarak kesin bir tane Alman hoca alinmalidir, keske Aysal zamaninda Tuchel gelseydi. Hatta, teklif etmistik ama o zaman hastaydi ve dinlenmek istiyordu. O adam sonra Dortmundta harikalar yaraatip unlu oldu.

Muhtesem scoutumuz Emre utkucanda, masallah twitterde sadece ''sevgiliyle gec kalinmaz'' diye tweet atmaktan birsey yapmiyor 2011 den beri.
Fatih hocam size ne yaptı ya adam forvetsiz cezalı oyuncular ile şampiyon yaptı yıllarca sevindirdi . Size katılmıyorum görüşünüze saygi duymakla beraber

Ulan ne güzel Falcao gelmez diye diretmiştim 1.5 ay önce
Sonra çıkan haberler umutlandırdı ve inanmaya başladım
Umutlandırmanın ötesinde adam cimbombom diye yorum attı bizim yöneticimizle fotosu çıktı
Şimdi başkanımız çıkmış ''taraftar ister de ister'' diyor
Yav bu adamı siz gündeme getirdiniz , siz taraftarı umutlandırdınız
Falcao cimbombom diye yorum attığında herkes havalara uçmuştu ben dahil.Yok albayrak şunu beğenmiş yok Ahmet bulut şunu takip etmiş
Bunların hepsini siz yaptınız SİZ
Şimdi çıkıp FFP'yi bahane edip taraftara eziyet etmeye hakkınız yok.

Sözüm o ki bu transferi becerdiniz becerdiniz , beceremediniz taraftar da arkasını döndü mü size
ne isminiz kalır ne cisminiz
Haberiniz ola !

The door is now ajar by Oleg Petrov for Falcao to move to Galatasaray.

Ajar kelimesine nedemek?

Yüzsüz Monaco'daki paraya bak birde bizi uğraştırdıkları paralara bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt