Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E o zaman hala neye uğraşıyoruz biz yav deli olacağım
Jardim muhtemelen Falcao pes edene kadar takımda tutmaya çalıştı ama başaramadı, Monaco'nun derdi para falan değildi zaten adamlar tek senelik maaşını ödeyip oynatmayı istediler sadece. Fakat Falcao'nun bu kadar kararlı şekilde gelmeye çabalaması Monaco'nun direncini kırmıştır herşeyi geçelim Lequipe bu dediğimi haber yaptı, Son bir saçmalık olmazsa bu çile biter.

hoca falcao-diagne yapacak zannediyordum ama basin toplantisindan pek ihrimall kalmadi gibi

Eger diagneye satarsak bu parayla sol bek, orta saha ve bir genc yedek Forvet alacagiz herhalde

Rezalet bir transferi dönemi rezalet. Nerde 30 yaş üzeri futbolcu var doldurdular takıma.

Yapmamız gereken en az 3-4 tane genç, dinamik, potansiyelli oyuncu almaktı. Mevkilerini de söyleyim. Bek, orta saha, sol kanat ve forvet. Takımı gençleştirip ilerisi için ümit olması gerekiyordu.

Para mı var ki diyenler olacak. Eljif, Dorukhan gibi oyuncular ne kadara alınmış açın bakın. Tutar ya da tutmaz ama denemek zorundaydık.
Biz kimleri aldık? Babel, Şener, Adem, Jimmy vs. 30 yaş üstü bastonlu dedeler.

Şu an tek derdimiz Falcao olmuş. Başlarım Falcao’suna bu takımın geleceği ne olacak ulan? Sahada emekliyoruz resmen, hızlı oyuncun yok. Seneye patlama yapar diyebileceğin oyuncun yok. Kimi satacaksın seneye?

Bu tabloda emeği olan herkesi Allah bildiği gibi yapsın. Rezalet ötesi bir planlama. Sorsan Galatasarayın geleceğini düşünüyorlar. İstifa edeceksiniz, istifa!

yazıklar olsun bu yönetime..milyonlarca taraftarın sevgisine layık olamadılar

Benim bi hayalim var...

Muslera
Mariano - Lyndima - Marcao - Hızlı Genç Bir Sol Bek
Nzozi
Fegh - Seri
Diagne - Falcao - Babel​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt