Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.554
- 30.454
- 1.988
Edit: Sağ açık konusunda yazdın sandım dediğin doğru sorryReis adam sapasağlam 2 maç oynadı. -5 puan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edit: Sağ açık konusunda yazdın sandım dediğin doğru sorryReis adam sapasağlam 2 maç oynadı. -5 puan.
Apo istifa et artik suratsiz adam, utanmaz adam.
Aysal bunun ne bok olduguna anlayip, Bulent Tuluna getirmisti.
4-2-4 te bile Diagne sağ açık olmaz4-3-3
Diagne Babel Falcao Forvet
Ha pardon reis tam ters okumuşum, sen alternatif açısından seyetmişsinnn özürr haklısın o zamannOynaması onu sağ açık yapmıyor ama hocam
Renktaş çok karıştırdık hem sen karıştırdın hem ben başkasının floodu sandımHa pardon reis tam ters okumuşum, sen alternatif açısından seyetmişsinnn özürr haklısın o zamann![]()
Keske 1 ay once gelmiyorum deseydi de onumuze baksaydik.Transfer hala olmayabilir ama olursa Falcao'nun üstün azmi ve kararlılığı ile olacak, İçinde bir parça devam etme isteği olsaydı Monaco ile 1 ay önce bu iş olumsuz biterdi. Beceriksizliğimiz yüzünden adamın kararlılığı boşa gidecek.
Bu nası bi şanstır arkadaşSpartak Moskova elendi. Diagneyi almazlar artık
Bu ne abi
Elendiği için alabilirler bence demek ki eksikleri var ki eleniyorlarSpartak Moskova elendi. Diagneyi almazlar artık
Sesli güldümRenktaş çok karıştırdık hem sen karıştırdın hem ben başkasının floodu sandımhelalleşip öpüşüp devam edelim saygılar
![]()

Saçları da beyazlamış adamın yoksa bizde beyaz mıydıMitroglu PSV'de gol atmış. Bizde topa vuramıyordu adam.
Emin ol Okaka'dan fazlası gelmezdi bu yönetimin forvet alma konusunda ne denli beceriksiz olduğunu gördük 2 yıldır, Falcao taraftarın çılgınlığına ve heyecanlı bir ortama katılma isteğiyle diretti yoksa Ömer Bayram ile kapattık açıklamasını alırdık.Keske 1 ay once gelmiyorum deseydi de onumuze baksaydik.