İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
bende inanıyorum bugün bu iş biticek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne'yi Spartak Moskova'ya Çakmak İçin Anderlecth Kiralama Haberleri Çıkartılıyor Hayırlısı.Günaydın Diagne olayı nedir kısaca anlatacak var mi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günaydın :-)
Diagne Apo'ya telefon açıyor.Beni satmayın diyor.Günaydın Diagne olayı nedir kısaca anlatacak var mi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki bir gelişme vardır maçtan sonrasını bekliyorum Diagne için.Moskovanin dün elenmesi bizim için kötü olduDiagne'yi Spartak Moskova'ya Çakmak İçin Anderlecth Kiralama Haberleri Çıkartılıyor Hayırlısı.
Aman deyim duyum filan aldım deme![]()
Forvet bu aradaTRANSFER | #Monaco, #Bordeaux ve #Fiorentina kulüplerinin #Fluminense forması giyen Pedro (22) ile ilgilendikleri iddia edildi.
Getçiğimiz yıl çapraz bağları kopan Brezilyalı oyuncunun, bu sezon 12 maçta 5 golü bulunuyor. https://t.co/0KSgdGLdMY
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkes 2.5 milyon içerideyiz yazıyor ama gerçeği 1.43 değil mi?
Transfermarkt'e göre -1.43 deyiz. Yönetim bu durumu bile açıkla(ya)mıyor. Biz de transfer bekliyoruz.psv bize sabit transfer ücreti ödedi.
kiralık olmuş olsa geçici transfer ücreti yazmaları gerekir.
hatta bizde sonunda oyuncuya 1,95m sabit transfer ücreti ödeyeceğiz diyor.
şimdi kostas 2,6m alıyordu.
aylık olarak hesaplayınca 216 bin uero geliyor.
haziran , temmuz , ağustos maaşlarını buda 650 bin Euro yapıyor.
2,6 - 0,65 = 1,95m buda ona zaten ödeceğimizi açıkladığımız rakamla tutuyor.
bu 1,95m uero'nun 1,25m kısmını psv ödeyecek.
700 bin Euro + 650 bin de haziran , temmuz ve ağustos = 1,35m para çıkıyor yani bizden.
dedikleri gibi zararımız 700 bin uero falan değil yani.