Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelecek o yedi sulalesini feryat figan ettirdimin çocukları sene sonu kupayı kaldirisimizi izliyecek alemde tek büyük SANLİ GALATASARAY bu böyle biline burdan FAA o jokey kulübünü kale almitorum zaten o yalı çocuğunu bu sene de tokatlayop kovdurtmassak dahada bişey bilmiyom

Forvet orta saha eksikliğimizi bilmeyeni dövüyorlar zatende sen iki bekini birde sakatlık filan yokken oyundan cikariyorsan ve 3 haftadır stoperlerin sonuca bu kadar etki ediyorsa bosver birader sen Falcao yu filan.

Arka taraf gotu bası dagittiktan sonra ne Falcaosu?

Rengim sen bizim oynadigimiz oyundan hosnutmusun? Kafan rahat bir maçı izleyebildinmi suana kadar rengim? Kafadan bir maca bu maci kesin aliriz diyebildinmi
Cunku daha 3.haftaya duzelirmiyiz bilmiyorum ama konusmak icin cok erken varsayimlsr ile gelirsen bende varsayimlar ile gelirim Akhisar macinda net 5 pozisyon kacirdik adamlarin en tehlikeli pozisyonlari gol ve bu golde 10 kisi kaldigimiz dakikalarda ve sans golu .Bu haftaki oyuna zaten yorum yapilamaz kotuyduk kazandik.

Şu medyaya malzeme veriyor böyle mallıkları ile.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

başak mevlüt için bizden 500 bin euro istemiş fenere bedavaya saldılar. Şimdi bu nedir soruyorum??

Diagne ile Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Sporting Lizbon, Monaco ve Anderlecht de ilgileniyor.

(tuttomercatoweb)

Bu kadar ilgilenen takım varmış. Peki neden hala satılamıyor bu adam ? :unsure:

Cunku daha 3.haftaya duzelirmiyiz bilmiyorum ama konusmak icin cok erken varsayimlsr ile gelirsen bende varsayimlar ile gelirim Akhisar macinda net 5 pozisyon kacirdik adamlarin en tehlikeli pozisyonlari gol ve bu golde 10 kisi kaldigimiz dakikalarda ve sans golu .Bu haftaki oyuna zaten yorum yapilamaz kotuyduk kazandik.

Haklisin. Daha ligin bası. Lakin hicbir zaman ozelestiriden kacmayalim diye dusunuyorum. Fatih hocamiz buyuk bir deger. Umarim oyunumuz duzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt