- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Belhanda 1.10Haftaya bizden kim kırmızı görür gençler
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mariano 1.30
Marcao 1.45
Babel 2.20
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 1.10Haftaya bizden kim kırmızı görür gençler
Cunku daha 3.haftaya duzelirmiyiz bilmiyorum ama konusmak icin cok erken varsayimlsr ile gelirsen bende varsayimlar ile gelirim Akhisar macinda net 5 pozisyon kacirdik adamlarin en tehlikeli pozisyonlari gol ve bu golde 10 kisi kaldigimiz dakikalarda ve sans golu .Bu haftaki oyuna zaten yorum yapilamaz kotuyduk kazandik.Rengim sen bizim oynadigimiz oyundan hosnutmusun? Kafan rahat bir maçı izleyebildinmi suana kadar rengim? Kafadan bir maca bu maci kesin aliriz diyebildinmi
Haftaya bizden kim kırmızı görür gençler
6222başak mevlüt için bizden 500 bin euro istemiş fenere bedavaya saldılar. Şimdi bu nedir soruyorum??
Organize ve profesyonel bir kötülükbaşak mevlüt için bizden 500 bin euro istemiş fenere bedavaya saldılar. Şimdi bu nedir soruyorum??
Cunku daha 3.haftaya duzelirmiyiz bilmiyorum ama konusmak icin cok erken varsayimlsr ile gelirsen bende varsayimlar ile gelirim Akhisar macinda net 5 pozisyon kacirdik adamlarin en tehlikeli pozisyonlari gol ve bu golde 10 kisi kaldigimiz dakikalarda ve sans golu .Bu haftaki oyuna zaten yorum yapilamaz kotuyduk kazandik.
Hiç adı bile geçmiyor nasıl duyurucaz bu ismi hiç mi bilmiyorlar boşta adam birde.ya kardeşim benim sabahtan beri yazıyorum belhanda out ben arfa in ver aynı maaşı varya ne top oynar ligi sallar
Haftaya bizden kim kırmızı görür gençler
totem yaptigimi kim diyor allah askina? 2 aydir getiremedikleri adama fiorentina sulandir. bonservis istiyor monaco neyin totem i diyorsun senMUSAP OLUMSUZLUK TOTEMİN 2 HAFTADIR TUTMUYOR ABİ ZORLAMA YA
Şu medyaya malzeme veriyor böyle mallıkları ile.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk