- 1 Mayıs 2018
- 57.911
- 48.691
- 3.873
Diagne nereye gidecek
ulan beee, harbiden gitmis araplara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne nereye gidecek
Musap tetikçidirYok Musap iyidir , sen de öldürdün adamı
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hızlı kanat almazsak her platformda çok zorlanırız. takım resmen topu taşıyacak oyuncu arıyor saha içinde.
falcao'yu alsak bile çok fazla şey değişmez bu görüntüyle. takıma driblingçi birini eklemek şart.
James'i bize yedirmezler Ben Arfa cuk olur cuksJames Rodriguez cuk diye oturur aslında. Ünal başkanım olsaydı bir alo ile
Falcao
Kolarov
James Rodriguez Gelmişti bile
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
cok normal degil miTwitter da fenerli var diye buraya geliyorum burda ordan daha çok var.
Arkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
Gerçi Twitter in yarısı maçı özetlerden takip ediyordur
Icardi, Monaco da görüşme yapıyormuş
Ben Arfa bir aloya bakar şuan bileJames'i bize yedirmezler Ben Arfa cuk olur cuks
Forvetin isi de gol atmak, savunmanin da gol yedirmemek. Saydigim iki taraf da isini düzgün yapmiyor iki taraf da rezil olunca yaptigi normal iş göze geliyo işteArkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
belhandadan baska konusacak lafın yok mu seninArkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
Şu medyaya malzeme veriyor böyle mallıkları ile.
Monaco 3-3-6 sistemine geçis yapacakmis
Onyekuru-Yeder-Falcao-Icardi-Augustin-Slimani
————————-Fabregas—————————
————Bakayoko————-Golovin—————-
—Glik——————Maripan————-Jemerson-
————————subasiç——————————
Yok yav o 20 sene falan önceydi. Artık son maçlarda şampiyonluk veren, 6-7 senede bir şampiyon olabilen, 10 küsür senedir şampiyonlar ligine gidemeyen, her daim dalga geçilen bir anadolu kulübü olma yolunda hızla ilerliyorlar.cok normal degil mi
fb bu ulkenin en buyuk camialarından biri