Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NicoSchira

Monaco'nun Falcao'nun yerine Leipzig'den Jean Kevin Augustin'i hedeflediğini doğruladı.

hızlı kanat almazsak her platformda çok zorlanırız. takım resmen topu taşıyacak oyuncu arıyor saha içinde.

falcao'yu alsak bile çok fazla şey değişmez bu görüntüyle. takıma driblingçi birini eklemek şart.

Nedense herkes Falcao ile birlikte butun dertler bitecek havasında. Ama oyle olmayacak.

Arkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
Gerçi Twitter in yarısı maçı özetlerden takip ediyordur

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kımıl zararlısı adam ya, bi ara barça gibi paslaşmalar yapıyoruz dar alanda. Tam oo derken bu belhandaya geliyor 3 metreye pas atamıyor, ya arkasındaki adamı görmüyor. Her şekilde atağımızı kesiyor.

Icardi, Monaco da görüşme yapıyormuş

IMG_20190830_232106.webp

Monaco 3-3-6 sistemine geçis yapacakmis

Onyekuru-Yeder-Falcao-Icardi-Augustin-Slimani
————————-Fabregas—————————
————Bakayoko————-Golovin—————-
—Glik——————Maripan————-Jemerson-
————————subasiç——————————

Arkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?

Forvetin isi de gol atmak, savunmanin da gol yedirmemek. Saydigim iki taraf da isini düzgün yapmiyor iki taraf da rezil olunca yaptigi normal iş göze geliyo işte

maçtan sonra anca girebildim sosyal medyaya

bu orman çocukları niye ağlıyor tüm kararlar doğru zaten?

belhandadan baska konusacak lafın yok mu senin

Monaco 3-3-6 sistemine geçis yapacakmis

Onyekuru-Yeder-Falcao-Icardi-Augustin-Slimani
————————-Fabregas—————————
————Bakayoko————-Golovin—————-
—Glik——————Maripan————-Jemerson-
————————subasiç——————————

onyekuruyu görünce garip oluyorum hala bizden gittiğine alışamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cok normal degil mi
fb bu ulkenin en buyuk camialarından biri
Yok yav o 20 sene falan önceydi. Artık son maçlarda şampiyonluk veren, 6-7 senede bir şampiyon olabilen, 10 küsür senedir şampiyonlar ligine gidemeyen, her daim dalga geçilen bir anadolu kulübü olma yolunda hızla ilerliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt