Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 net golümüz verilmemiş,penaltımız verilmemiş...6-1 bitecek maçın haline bak....bi de yanlıs kırmızı kart verip,gol yedirdiler....ilk hafta tartısmalı 2 penaltı ve ofsayt golle kazananlar,basaksehir macında rezil oynayanlar da gelip hala 9-10 kişi muhabbeti yapıyo sosyal medyada.ulan 7 babalı temiz aile cocukları,ulan anası mimli,babası 150 umumhane cocukları yukarıda Allah var,yine ağlayacaksınız...

buraya da yazdım,rahatladım

Artık güzel bir şeyler olacak mı son günlere giriyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

T*abzon denilen fb stepnesi takım bi süpriz yapıp beraberlik alırsa bunlar 2 hafta kendine gelemez ama t*abzon işte malatya falan olsa ümitlenirdim.

Trabzon fenere düşman olup en çok fayda sağlayan takımdır

2 net golümüz verilmemiş,penaltımız verilmemiş...6-1 bitecek maçın haline bak....bi de yanlıs kırmızı kart verip,gol yedirdiler....ilk hafta tartısmalı 2 penaltı ve ofsayt golle kazananlar,basaksehir macında rezil oynayanlar da gelip hala 9-10 kişi muhabbeti yapıyo sosyal medyada.ulan 7 babalı temiz aile cocukları,ulan anası mimli,babası 150 umumhane cocukları yukarıda Allah var,yine ağlayacaksınız...

buraya da yazdım,rahatladım

nkfvas yaz

Falcao yalan oldu galiba. Ne yapacagiz Falcao gelmezse? Baska alternatif yoktur bu saatten sonra. Cakne futbolcu degil. Bugun FT bile degistirmek zorunda kaldi. Falcao gelmezse sezonu cöpe atmis olacagiz.

Falcao yalan oldu galiba. Ne yapacagiz Falcao gelmezse? Baska alternatif yoktur bu saatten sonra. Cakne futbolcu degil. Bugun FT bile degistirmek zorunda kaldi. Falcao gelmezse sezonu cöpe atmis olacagiz.

Suç yönetime kalır bu Diagne bir yollu elden çıkarılıp yerine santrfor alınmalı

6. hafta bilmemne cocuklarinin samp iddiasini samiyene gomecegiz. nkfvags
adi herifler
hepinizi sssssssssssssssssssssssss

EDQQelBW4AABgi6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt