İlker Mavili
Sarı Üye
- 11 Mayıs 2015
- 890
- 244
- 613
T*abzon denilen fb stepnesi takım bi süpriz yapıp beraberlik alırsa bunlar 2 hafta kendine gelemez ama t*abzon işte malatya falan olsa ümitlenirdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evde vardi turkiyeden alinmis omeprazol
markasi
sandoz
Belki adam topu bıraktı...Jardim de umudunu kesmis artik Falcaodan.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boğazımdan geçmezbelhanda satılsın sana kargoyla 3 porsiyon sütlaç yollarım![]()
T*abzon denilen fb stepnesi takım bi süpriz yapıp beraberlik alırsa bunlar 2 hafta kendine gelemez ama t*abzon işte malatya falan olsa ümitlenirdim.
2 net golümüz verilmemiş,penaltımız verilmemiş...6-1 bitecek maçın haline bak....bi de yanlıs kırmızı kart verip,gol yedirdiler....ilk hafta tartısmalı 2 penaltı ve ofsayt golle kazananlar,basaksehir macında rezil oynayanlar da gelip hala 9-10 kişi muhabbeti yapıyo sosyal medyada.ulan 7 babalı temiz aile cocukları,ulan anası mimli,babası 150 umumhane cocukları yukarıda Allah var,yine ağlayacaksınız...
buraya da yazdım,rahatladım
Falcao yalan oldu galiba. Ne yapacagiz Falcao gelmezse? Baska alternatif yoktur bu saatten sonra. Cakne futbolcu degil. Bugun FT bile degistirmek zorunda kaldi. Falcao gelmezse sezonu cöpe atmis olacagiz.
Rodop Online Sanırım Oytun'dan Görüp Hemen Yapıştırdı Az Sonra Siler.
6. hafta bilmemne cocuklarinin samp iddiasini samiyene gomecegiz. nkfvags
adi herifler
hepinizi sssssssssssssssssssssssss
6. hafta bilmemne cocuklarinin samp iddiasini samiyene gomecegiz. nkfvags
adi herifler
hepinizi sssssssssssssssssssssssss