Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 x 20 mg mi yoksa 2 x 40 mg mi attin ustat.
Bu haplar aslinda bir seferde attigin toplam dozdan öte gun icerisinde birkac saat araliklarla attığında daha tesirli olur rengo. Bir sefer 2 x 20 attiysan pek sorun olmaz, lakin 2 x 40 denememelisin. Zaten 2 x 20 butun mide asitini nötremeye yetecektir zaten.

Mide haplarının fazla zarari yok. Lakin yinede uzun süreli kullanma. Arastirmalar kemik erimesi veya kanda potasyum gibi metallerde dengesizlik olabilecegini gosteriyor zamanla. Fazla reflu veya migde yanmasi varsa bunun temel sebebine bakilmali. Asiri fazla sigara, alkol, kilo, gastrit vs. Bunların hepsi tetikleyebilir rengo.

Gecmis olsun
Sen yetkili bir abiye benziyorsun galiba banada birtane bogaz iltihabı icin tavsiye yutkundukça beynim agriyor

Ulan Ben Diagne Olsam Bu Adebayor 40 yaşında Herif Benim Üç Katım Mücadele Ediyor Bende Bişeyler yapayım bari derim.Ama herifin umrunda değil.

Ulan Ben Diagne Olsam Bu Adebayor 40 yaşında Herif Benim Üç Katım Mücadele Ediyor Bende Bişeyler yapayım bari derim.Ama herifin umrunda değil.
Adebayor cok cok ozel bir oyuncu top alamayip sikisinca orta sahaya gelip oyun kurucu gibi oynayip oyunu kanatlara acip sonra kosu yapip topa vurabiliyor orta sahalari gole goturebiliyor kac yasinda olursa olsun futbol zekasi ve kadife ayaklari var

Gorucez ne oynucaklar adamlar 11 emi aldi rostasyonami onuda gorucez bizim gibi lorenteye bel mi baglicaklar yoksa sikistigindami sahaya atacaklar onuda gorucuz erken konusmayin

Ne demeye çalıştın gram anlamadım.. Rotasyon veya değil ne fark eder bedava oyuncu işte senin taraftarın burun kıvırıyor italyanın önde gelen kulüpleri bir ışık görüp alıyor

Ekli dosyalar

• 1567239458665.webp
    1567239458665.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt