Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao bugun açıklanmazsa üyeliğimi sildircem o kadar hissediyorum bugun açıklanacak birşeyler

ali rıza bey ile ilgili görsel sonucu

Mehmet Demirkol: Galatasaray maçın starı savunması hiç yoktan korkunç hatalar yapmaya devam ediyor. Bu bir kalite sorunu mu? Yoksa sadece performansla mı ilgili? Ben Fatih Terim’in tam olarak ipleri ele alamadığını düşünüyorum.

Birincisi, koordinasyon problemi değil bu tamamen aymazlık. Hatalı pas atıyor kovalamak yerine bekliyor. Bizim derdimiz zaten takım kötü oynadığında yaratıcılığı ile kilidi çözecek bi adam bulabilmek ancak maşallah arkadaş al-ver bile yapmıyor biz de bu adamdan medet umuyoruz.
İkincisi, yaptığı hareket umrumda bile değil, nerdeyse her pozisyonda ya yere yatıp hakeme bakıyo ya da itiraz ediyor. Bu kaçıncı sayamıyorum artık. Yakındır bir maçta bizi yakması
Üçüncüsü, bu adamın derdi top oynamak falan değil. Kimseyle kıyas yapmak istemiyorum ama 10 dakika oynayan, geldiğinde tepkinin kralı ile karşılaşan Adem'in binde biri kadar bile hırslı değil. İkinci yarının başında kaleciye şut çekmek yerine verdiği pası konuşalım istersen. Üstelik kendi takım arkadaşına bile pas atmaktan aciz bi adam. Bu maç Belhanda özetinde "Beni yollayın, yoksa böyle oynar paramı alırım" geçmiştir.
Su ezbere konusmalardan bikmadiniz yemin ederim ilk yari cok kotuydu ikinci yari adamlsr kirmzii gorene kadar cok iyiydi takimi cok iyi atağa cikardi ne olduysa rakip eksik kalinca oldu birden kotu oynamaya basladi bu adamdan fitik supeleniyor ve agrilar ile oynuyor bence bu kadsr kotu oynamasinin nedeni de bu
[/QUOTE]
Belhanda hiçbir büyük takımda ne 10 ne 8 nede 6 oynayabilir adamda şut çekme özelliği yok bu takım har hafta 10 kişi oynuyor kim
mse görmüyor mu adam tehdit değil rakip defans için feguli onun işini yapıp ara pası veriyor orta açıyor hala Fatih terim oynatıyorsa bu oyuncuyu ben daha birşey demiyorum dün akşam penaltiyi da kotu attı eğer gol olmasaydi dünün en kotu oyuncusu belhanda olurdu 8 kişi takıma ara pası atamıyor önünde bir kisi var topu ona carptiriyor nasıl görmüyorsunuz nasıl cildirmiyorsunuz cagne neyse belhanda gözümde o hatta cagne ye top gelmiyor bu topla oynamasına rağmen kotu

Jean Kevin Augustin Monaco’da. Falcao işi de bugün sonuçlanmalı artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt