Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
son saniyeye kadar bekleyeceksiniz anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde 1 ayda 1000 mesaj nasıl attın hiçmi işin yokBen Arfa for Galatasaray
Hoca cok memnun rts.Ömer dün leş gibi top oynadı lan neyini beğendiniz ?
aynen.LB linnes mi düşünüyorsun renktaş ?
OkVizyoner olmadigim icin Cl maclarini onemsemiyorum aradaki makas farki cok buyuk.
900’ü Falcao...o değilde 1 ayda 1000 mesaj nasıl attın hiçmi işin yok![]()
Ndiaye’nin enerjisi dışında bir artısı yok ya top sürerken falan nasıl sürdüğünü anlayamadığım birisi. Pas yok şut yok.
Linnes’in geçen sene solda oynadığı birçok maçta 3-4 gol attık en az sanırımaynen.
mariano + sener sag bek
linnes+ömer+emre sol bek.
Linnes zaten manyak oynuyor sol tarafta.
Stopere Atınç Nukan gitmediyse o olabilir gibi geliyor bana , kiralar sanırım bizimkiler
Stopere Atınç Nukan gitmediyse o olabilir gibi geliyor bana , kiralar sanırım bizimkiler
Trabzonda onlardan ayni bokHoca dün herseyi ima etti tüm takımlar birleşmiş bizi sampiyon yapmamak icin ozellikle başakşehir FB BJK Rize ve kayseri takımları Sivas da sayılabilir bu takımlar kendi aralarında futbolcu alışverişi yapıyor biz futbolcu isteyince fazla para istiyorlar misal muric ,Mevlüt Erdinç ,deniz turuc ,Daniel aleksic ,mensah özellikle yerli oyuncularda sıkıntı yapıp yabancı sınırı getirmek istiyorlar daha fazla köşeye sıkısalim diye ve hakemler ile de provakasyon var geçen seneden beri bu Ali Koç ,fikret orman,TFF baskani ve başakşehir başkanı güç birligi yapmış medya da ellerinde hakemlerde Erman toroglu dün biraz dillendirdi bjk fener ortaklığını .Biz ya şampiyon olacağız biz olamazsan trabzon u desteklemek lazım Rize de küme düşürmek için ilk hedef olmalı
Engelle gec o zmn birader. Tatava yapmaya gerek yok.Dar gorusle alakasi yok 3 hafta olmus daha oyunu elestiriyorsunuz ve Falcao gelse sunu mu duzeltecek diye sacma sacma konusuyorsunuz Denizli ve Akhisar maclarinda Falcao gibi bi forvetin olsaydi buyuk ihtimal 9 puanimiz olurdu .Bizim en buyuk basarilarimiz hep Falcao gibi buyuk topcular ile gelmistir bos bos vizyoner konusmalar ile olmuyor o isler Beyfendi