Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagneyi 8 -9 sat maaşını da düşününce çok bile ona adem oynasin Babel oynasin erencan oynasın diaby gelsin falcao gelsin

Trabzonda onlardan ayni bok
Trabzon onlardan olamaz, özellikle başlarında Ağaoğlu varken. Sonuçta beğeniriz ya da beğenmeyiz o ayrı, bizim takımın başındakiler hükümete yakın isimler. Keza Ahmet Ağaoğlu da. Maalesef bizim ligte siyasileşme had safhada.. :cautious::cautious:

Hea alayının 6222. :sarıkalp::kırmızıkalp:

Acaba Fábio Coentrão ne durumda ?

Nagatomo'yu elden çıkarıp bedava Fábio Coentrão iş yapmaz mıydı ?

Trabzon onlardan olamaz, özellikle başlarında Ağaoğlu varken. Sonuçta beğeniriz ya da beğenmeyiz o ayrı, bizim takımın başındakiler hükümete yakın isimler. Keza Ahmet Ağaoğlu da. Maalesef bizim ligte siyasileşme had safhada.. :cautious::cautious:

Hea alayının 6222. :sarıkalp::kırmızıkalp:
reis onlardan işte daha gecen adam taraftarına transfer uzerınden kızarken yabancı sınırı uzerınden durduk yere bıze sallıyordu. bızım maclardan sonra oalyı kurtulus savasına ve cihad anlayısına falan bağlaması bunu gösterıyor zaten
değişik bi ruh hastası

"Mit dem türkischen Meister soll sich Falcao bereits auf ein Nettogehalt von 2,7 Mio. Euro plus Boni verständigt haben – die Ablöse würde dem Vernehmen nach bei rund 5 Mio. Euro liegen."

Transfermarkt iyi sallamis. 2,7 milyon maas + prim alacakmis Falcao bizde senelik olarak ve bonservis 5 milyon olacakmis. Tam tersi bana daha mantikli gleiyor.

Yalnız biz Diagne'yi satamazsak kimi satacağız? Luyindama'yı yazdıramamak ciddi problem yaratır.

Bence surpriz Belhanda kap gelebilir dun kafası cok karısıktı
Her sorunu belhandaya yıkıp daha maçın başında adama küfreden Anti belhandıcılar yüzünden hiç beğenmesem bile belhandaya destek olma taraftarıydım ama dün sıçtı batırdı resmen

"Mit dem türkischen Meister soll sich Falcao bereits auf ein Nettogehalt von 2,7 Mio. Euro plus Boni verständigt haben – die Ablöse würde dem Vernehmen nach bei rund 5 Mio. Euro liegen."

Transfermarkt iyi sallamis. 2,7 milyon maas + prim alacakmis Falcao bizde senelik olarak ve bonservis 5 milyon olacakmis. Tam tersi bana daha mantikli gleiyor.
2.7 alacaksa 5 milyon imza parası verilir Falcao Ali Sami Yen’in öz torunu olmadığı sürece mümkün değil o maaş

Falcao ve bir sol bek şart oğlu şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sag bek daha elzem. Iyi yerli 2 stoper, şut ve gol tehdidi olan 10 numara, sol açık , yerli merkez orta saha ve tabi golcü.

Yonetim sicti resmen. Falcao pesinde yatip durdu. Ne diagneyi ne belhandayi, ne marianoyu ne nagatomoyu satamadi.

reis onlardan işte daha gecen adam taraftarına transfer uzerınden kızarken yabancı sınırı uzerınden durduk yere bıze sallıyordu. bızım maclardan sonra oalyı kurtulus savasına ve cihad anlayısına falan bağlaması bunu gösterıyor zaten
değişik bi ruh hastası

Cidden ruh hastası

Sag bek daha elzem. Iyi yerli 2 stoper, şut ve gol tehdidi olan 10 numara, sol açık , yerli merkez orta saha ve tabi golcü.

Yonetim sicti resmen. Falcao pesinde yatip durdu. Ne diagneyi ne belhandayi, ne marianoyu ne nagatomoyu satamadi.
Bence Mariano gerek hücuma katılımı gerekse kalite olarak Nagatomo’yu geçiyor

kaleci ,sağ açık ve orta sahaya gerekli 2 takviyeyi nasıl unutmuşsun ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt