Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.

Puan kaybı yaşamamamız zaten mucize

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

62419288_686613518443928_8489185467020854989_n.jpg

Üzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.
2 haftadır puan kaybı yaşıyoruz. Herhangi bir gelişmeye neden oldu mu?

3 aydır yapılmayanlar, yapılamayanlar günde alelacele yapılsa ne olur, yapılmasa ne olur? Transfer diye bastırmanın alemi yok A planları tutarsa tutar, tutmazsa neden bir B planınız yoktu diye hesap sormak gerek.

Geçen sene yaptığımız son dk panik transferlerinin bokunu hala temizlemeye çalışıyoruz. Ne zaman ders almaya başlayacağız bilmem ki

Adam satamassak luyindamayi sampiyonlar liginr kayit ettiremiyoruz diye bir muhabbet donuyordu...

El Neny hakkinda iyi transfer filan diyen arkadaslara helal olsun. Ciddi ciddi oturup Arsenal denen boktan takimi izleyecek kadar futbola asiklar demek ki. Arsenal'in oynamayan oyuncusu hakkinda bile milletin bilgisi var. Ayakta alkislamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt