Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize ortasaha da lazım Donk-Selçuk olmaz, Taylan Mahmet Özcan vs. birilerini alsınlar belki biri tutar, 3 kulvarda bu iki temposuz vasat adamla sıkıntı çekeriz.

..webp

Merak ettiğim konular var..

1. Monaco, yeni forvet alamazsa, Falcao’ya izin verecek mi?
2. Monaco yeni forvet alırsa, Falcao için bonservis ücreti isteyecek mi?
3. Monaco, Icardi’den başka oyuncuya talip oldu mu? Çünkü Icardı’nin geleceği yok.

Üzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.

Üzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.
Cok geriye duseriz her turlu galibiyet elzem

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 puan olmazsa ve fb yorgun trabzonu yenerse 15 gün zehir olur bizim için

Leipzig Sarrachiyi yollamayi düsünüyormus ve cok fazla para beklemiyormus. Adamlar kardes takimimiz sayilir. Nagatomoyu postalayip onu kiralik+satin alma opsiyonuyla belki alabiliriz. Adamlarin 3 tane sol beki var kadroda ve daha yeni bir genc yetenek aldilar.

Linnesle o sol beki tamamlar belki

Bu nasıl haber üstad barça PSG nin teklfini red etti diyor.

barcanin teklifini psg kabul etmemisti

sonra psg "ben para + 3 oyuncu (Dembele, Tolibo, Rakitic) istiyorum" diye karsi teklif yapmis, barca kabul etmemis

kaynak baya saglam biri bu arada

Kayseriden 3 puan aldık diye transfer yapmamak mı? Bu basiretsziler bile o kadar düşmez sanmıyorum. Köpekler bile evin içine ettikten sonra sahibine yakalnınca başını eğip suratına bakamıyor. Bunlar çıkıp 3 puan aldık ehi ehi kadromuz eyi. derlerse kan alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt