Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Bize ortasaha da lazım Donk-Selçuk olmaz, Taylan Mahmet Özcan vs. birilerini alsınlar belki biri tutar, 3 kulvarda bu iki temposuz vasat adamla sıkıntı çekeriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence;Merak ettiğim konular var..
1. Monaco, yeni forvet alamazsa, Falcao’ya izin verecek mi?
2. Monaco yeni forvet alırsa, Falcao için bonservis ücreti isteyecek mi?
3. Monaco, Icardi’den başka oyuncuya talip oldu mu? Çünkü Icardı’nin geleceği yok.
Cok geriye duseriz her turlu galibiyet elzemÜzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.
Kira boyuna maasin yarisini biz odersek neden olmasinanderlecht mal mı da cagneyi alacak bir de kiralama bedeli 3 diyorlar güler misin ağlar mısın
3 puan olmazsa ve fb yorgun trabzonu yenerse 15 gün zehir olur bizim içinÜzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.
Bu nasıl haber üstad barça PSG nin teklfini red etti diyor.
Muslera'nın Maçtaki Surat İfadesini Görür Gibiyim.
barcanin teklifini psg kabul etmemisti
sonra psg "ben para + 3 oyuncu (Dembele, Tolibo, Rakitic) istiyorum" diye karsi teklif yapmis, barca kabul etmemis
kaynak baya saglam biri bu arada
Bence çok şey istiyorsunŞöyle akşam 7-8 gibi Monaco yeni forvetini açıklasa, biz Kayserispor’u yensek, üstüne Diagne 38.700.000 milyona Al-Yarrahiminbaşıhad’a transfer olsa..
Bu akşamda sigarayı üzüntüden değil, şöyle keyifle, keyiften, zevkten içsek.
Olmaz mı be..

Kayseriden 3 puan aldık diye transfer yapmamak mı? Bu basiretsziler bile o kadar düşmez sanmıyorum. Köpekler bile evin içine ettikten sonra sahibine yakalnınca başını eğip suratına bakamıyor. Bunlar çıkıp 3 puan aldık ehi ehi kadromuz eyi. derlerse kan alırlar.Üzülerek söylüyorum ama bugün puan kaybı yaşamamız daha hayırlı olacak gibi çünkü bunlar transfer yapmayacak gibi duruyor. Gerekli takviyeler olmazsa zaten lig gidecek + cl de rezillik yaşama şansımız yüksek. Olan Fatih hocanın kariyerine ve bizim gibi tutkulu taraftara olacak bu beceriksiz yönetim yüzünden.